Η κυβέρνηση της ΝΔ ασκώντας την ακροδεξιά πολιτική της επιτίθεται στα δικαιώματα και τις ελευθερίες μας με το νέο αντιδημοκρατικό νόμο απαγόρευσης των διαδηλώσεων. Έχοντας ήδη περάσει νόμους κατάργησης του ασύλου και περιορισμού των απεργιών, ενώ επιβάλλει την αστυνομοκρατία για κάθε μέτρο αντιμεταναστευτικό, αντεργατικό, αντιπεριβαλλοντικό μέτρο που περνάει, τώρα επιδίδεται σε αντικομμουνισμό και ανοίγει ξανα το δρόμο σε εθνικιστικές και φασιστικές συγκεντρώσεις. Πρόκειται για μια ολομέτωπη επίθεση προς τις οργανώσεις των εργατών, παράλληλα εκφοβισμό των αγωνιστών και της νεολαίας. Η ΝΔ προσπαθεί να χτίσει Κράτος Έκτακτης Ανάγκης χωρίς αντιστάσεις συνεχίζοντας το “δόγμα σοκ”, το ταξικό εργατικό κίνημα πρέπει να δείξει μηδενική ανοχή και υποχώρηση.

Μείναμε στο δρόμο του αγώνα ενάντια στην πανδημία της ακροδεξιάς, παραμένουμε στο δρόμο του αγώνα για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των εργαζομένων, της νεολαίας, των μεταναστών και των προσφύγων. Ενάντια στην αστική αντεπανάσταση, για την ανατροπή του καπιταλισμού.

Κάτω τα χέρια από τις διαδηλώσεις – Ο χουντικός νόμος θα μείνει στα χαρτιά

Η ΟΡΜΑ καλεί στις διαδηλώσεις προς τη Βουλή την Τρίτη 7/7 & Πέμπτη 9/7, στις 7μμ στα Προπύλαια.

ΟΡΜΑ - Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License