Αναβολή της Δομής Ταξικής Αλληλεγγύης στις 7/7 λόγω των διαδηλώσεων ενάντια στο νομοσχέδιο περιορισμού των διαδηλώσεων

Στηρίζουμε τις διαδηλώσεις ενάντια στο νομοσχέδιο περιορισμού των διαδηλώσεων: - Αθήνα: Τρίτη 7 και Πέμπτη 9 Ιουλίου στις 19:00 στα Προπύλαια - Θεσσαλονίκη: Πέμπτη 9 Ιουλίου 19:00 Άγαλμα του Βενιζέλου ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ!

Η Δομή Ταξικής Αλληλεγγύης λειτουργεί κάθε Τρίτη, 18:00 – 20:00, στον πολιτικό χώρο της Ταξικής Αντεπίθεσης στα Εξάρχεια, Αραχώβης 42.

Την Τρίτη 7 Ιουλίου ωστόσο, η λειτουργία αυτή αναβάλλεται, καθώς προκρίνουμε τη στήριξη της διαδήλωσης ενάντια στο νομοσχέδιο περιορισμού των διαδηλώσεων που καλείται την ίδια μέρα, ώρα 19:00 στα Προπύλαια.

Η Δομή Ταξικής Αλληλεγγύης θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία της την Τρίτη 14 Ιουλίου, με συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες και μετανάστες που κρατούνται στον Ελαιώνα, καθώς και προβολή του ντοκυμαντέρ " Ο Ασκός του Αιόλου" που μιλάει για το φλέγον θέμα της μαζικής εγκατάστασης αιολικών "πάρκων" σε όλη τη χώρα και για τη χειραγώγηση που γίνεται σχετικά με τα "οφέλη" που δήθεν απορρέουν για το περιβάλλον από την κατασκευή μεγάλης κλίμακας, ανεμογεννητριών. Μέσα από ένα οδοιπορικό στις περιοχές όπου πρωτοκατασκευάστηκαν οι βιομηχανικού τύπου μονάδες, παρουσιάζει την αντίδραση των τοπικών κοινωνιών σε αυτή την καταστροφική για τον τόπο τους αλλά και για τις επόμενες γενιές , επιλογή του κεφαλαίου.Θα ακολουθήσει Συζήτηση ενημέρωση για τον αγώνα στα Αγραφα κατά των αιολικών εργοστασίων και για τις πρόσφατες κινητοποιήσεις στην Νιάλα.

Στηρίζουμε τις διαδηλώσεις ενάντια στο νομοσχέδιο περιορισμού των διαδηλώσεων:

- Αθήνα: Τρίτη 7 και Πέμπτη 9 Ιουλίου στις 19:00 στα Προπύλαια

- Θεσσαλονίκη: Πέμπτη 9 Ιουλίου 19:00 Άγαλμα του Βενιζέλου

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ!

ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΗΡΥΧΘΕΙ!

Ταξική Αντεπίθεση (ομάδα αναρχικών και κομμουνιστών)

Δομή Ταξικής Αλληλεγγύης

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License