Κάλεσμα αλληλεγγύης στα δικαστήρια

Κάλεσμα για αλληλεγγύη στον συλληφθέντα από τη σημερινή συγκέντρωση αλληλεγγύης σε έξωση ηλικιωμένων από το σπίτι τους στα Πετράλωνα.

Σήμερα το πρωί κλητήρες με συνοδεία μπάτσων προχώρησαν στην έξωση ηλικιωμένου ζευγαριού από το διαμέρισμα τους στα Ανω Πετράλωνα. Σε ένδειξη αλληλεγγύης συγκεντρώθηκαν γείτονες έξω από το σπίτι που πραγματοποιούταν η έξωση. Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης η αστυνομία προσηγαγε δύο άτομα και τα μετέφερε στο ΑΤ Ακροπόλεως. Αργότερα το ένα άτομο αφέθηκε ελεύθερο ενώ στο δεύτερο, τον σύντροφό μας Γ., φορτώθηκαν οι κατηγορίες για αντίσταση και απείθεια και η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη. Καλούμε συγκέντρωση αλληλεγγύης αύριο Παρασκευή στις 12.00 στα δικαστήρια της Ευελπίδων που θα περάσει ανακριτή.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Η αλληλεγγύη θα νικήσει!

από γρέζι 09/07/2020 9:38 μμ.


Περνάει αυτόφωρο και όχι ανακριτή.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License