Συγκέντρωση αλληλεγγύης Ευελπίδων

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες και στις συλληφθείσες από την διαδήλωση ενάντια στο νέο νομοσχέδιο για την απαγόρευση των διαδηλώσεων, στα δικαστήρια στην Ευελπίδων, Παρασκευή 10/07/2020, στις 12:00

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες και στις συλληφθείσες από την διαδήλωση ενάντια στο νέο νομοσχέδιο για την απαγόρευση των διαδηλώσεων, στα δικαστήρια στην Ευελπίδων, Παρασκευή 10/07/2020, στις 12:00.

Δεν θα μιλήσουμε για τον παραλογισμό του νέου νομοσχεδίου. Για τον παραλογισμό του να παίρνουν άδεια οι από τα κάτω από αυτούς που τους καταπιέζουν για να διαδηλώσουν ενάντιά τους. Δεν θα μιλήσουμε ούτε για την αδικία αυτού του κόσμου της καταπίεσης, της εκμετάλλευσης, της εξατομίκευσης και της μιζέριας.

Θα μιλήσουμε όμως για τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που συνελήφθησαν σήμερα, για τους ανθρώπους που διαδήλωσαν ενάντια στην επέλαση του κράτους και βρίσκονται όμηροί του.

Στην πορεία της Πέμπτης 09/07/2020 συμμετείχαν χιλιάδες άτομα και πορεύτηκαν στο κέντρο της πόλης εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο νέο νομοσχέδιο. Μεταξύ άλλων, ξέσπασαν συγκρούσεις με τα όργανα του κράτους που υπερασπίζονταν τα παραπάνω. Μάλιστα, δελτάδες δεν δίστασαν να διεμβολίσουν τη πορεία σε διάφορα σημεία της, μαρσάροντας μέσα στον κόσμο με υψωμένα γκλομπ, διαλύοντάς την και φανερώνοντας την διάθεσή τους να τραυματίσουν.

Στην πορεία αυτή προσήχθησαν 15 άτομα σε διάφορα σημεία. Από αυτόν τον κόσμο, επιλέχθησαν 9 να μετατραπούν σε συλλήψεις για να παράγουν οι μπάτσοι ‘έργο’. Ακόμα παραπέρα, επιλέχθησαν 3 άτομα για άγνωστους σε εμάς λόγους, είτε λόγω εξωτερικής εμφάνισης, φύλου ή πολιτικών πεποιθήσεων, να διωχθούν με κακουργήματα, φορτώνοντάς τους ένα σωρό κατηγορίες.

Δεν έχουν υπολογίσει όμως τον κόσμο του αγώνα, της συλλογικοποίησης και της αλληλεγγύης. Δεν θα αφήσουμε Χρυσοχοϊδη, αστυνομικούς διευθυντές, δικαστές και λοιπούς κρατικούς υπαλλήλους να χτίσουν καριέρες και να επιβάλλουν την φυσική και νομική ομηρία πάνω στους συντρόφους και τις συντρόφισσές μας.

Τα έχουν βάλει με όλους και όλες μας!

Δικαστές, μπάτσοι, ανθρωποφύλακες κάτω τα ξερά σας από τους ανθρώπους του αγώνα και τους από τα κάτω αυτού του κόσμου Αμέριστη αλληλεγγύη στους συλληφθέντες και τις συλληφθείσες της διαδήλωσης ενάντια στο νέο νομοσχέδιο περιορισμού των διαδηλώσεων

ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Κατάληψη Δερβενίων 56

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License