Το βράδυ της Παρασκευής 03/07/2020, κατά την επίθεση της αστυνομίας στη γειτονιά των Εξαρχείων, έγιναν 10 προσαγωγές εκ των οποίων οι 7 μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Το Σάββατο 04/07, ο εισαγγελέας ενοποίησε τις κατηγορίες και των 7, οι οποίοι κατηγορούνται για σειρά πλημμελημμάτων και κακουργημάτων. Προφυλακίστηκαν έως την Τρίτη 07/07 που οδηγήθηκαν στον ανακριτή για απολογία. Αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι, εκ των οποίων 3 με περιοριστικούς όρους. Η ανάκριση θα συνεχιστεί και αναμένουν να οριστεί η δίκη.

Οι κατηγορίες περιλαμβάνουν κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών, ρύθμιση θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες και μηχανισμούς καθώς και μία σωρεία πλημμελημμάτων.

Αλληλεγγύη σε όλους τους συλληφθέντες. Κανένας μόνος του απέναντι στο κράτος.

από αλληλέγγυος 13/07/2020 12:57 πμ.


Σε δύο και όχι τρεις από τους συλληφθέντες επιβλήθηκε περιοριστικός όρος (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα).

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License