Ενημέρωση από παρέμβαση στη ΓΑΙΑ-ΟΣΕ για την εκκένωση της κατάληψης Δερβενίων 56

Σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε παρέμβαση αλληλεγγύης στην εκκενωμένη κατάληψη Δερβενίων 56 στο κτήριο της ΓΑΙΑ-ΟΣΕ (θυγατρική του ΟΣΕ), η οποία είναι η διαχειρίστρια εταιρεία

Σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε παρέμβαση αλληλεγγύης στην εκκενωμένη κατάληψη Δερβενίων 56 στο κτήριο της ΓΑΙΑ-ΟΣΕ (θυγατρική του ΟΣΕ), η οποία είναι η διαχειρίστρια εταιρεία. Έγινε ξεκάθαρο στη διοίκηση ότι τους αναλογεί μερίδιο της ευθύνης σε σχέση με την κατασταλτική κίνηση του κράτους ενάντια σε έναν ακόμη χώρο αγώνα και ότι αυτές οι κινήσεις δεν μένουν, ούτε θα μείνουν αναπάντητες από μεριάς μας. Φυσικά, ούτε λόγος, ούτε πλάνο για πιθανή «αξιοποίηση» του ακινήτου το οποίο τόσα χρόνια είχε ζωή μέσα από τις πολιτικές δραστηριότητες που αναπτύσσοταν σε αυτό.

Έγινε ξεκάθαρο στους διοικούντες, ότι πρέπει να υπολογίζουν τον κόσμο του αγώνα σε όποια απόφαση και αν πάρουν στο μέλλον σχετικά με το καθεστώς της κατάληψης. Οι δικαιολογίες τους δεν μας πείθουν σε σχέση με τις επιλογές της ΓΑΙΑ-ΟΣΕ, αντιθέτως, γνωρίζουμε καλά τις σχέσεις εταιρειών, αφεντικών και κράτους όταν πρόκειται για καταστολή χώρων αυτοοργάνωσης και αγώνα.

Αλληλεγγύη στην εκκενωμένη κατάληψη Δερβενίων 56

Κάτω τα ξερά σας από τις καταλήψεις και τους χώρους αγώνα

Συνέλευση αλληλεγγύης της εκκενωμένης κατάληψης Δερβενίων 56

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License