Ενημέρωση για Β.Σταθόπουλο

Ενημέρωση για Β.Σταθόπουλο και κάλεσμα Πέμπτη 23 Ιουλίου στο Εφετείο στην Λουκάρεως.

post image

Ο αναρχικός Βαγγέλης Σταθόπουλος πέρασε σήμερα στην Λουκάρεως από ειδικό εφέτη ανακριτή 9 ολόκληρους μήνες μετά την σύλληψη του. Όλο αυτό το διάστημα είναι προφυλακισμένος στην Λάρισα μακριά από τους δικηγόρους του και με ελάχιστη πρόσβαση στην δικογραφία, ζητήθηκε λοιπόν η 3 ήμερη προθεσμία που δικαιούται για να απολογηθεί στον ανακριτή.

Αντ΄ αυτού με κάθετη εντολή της ΄΄αντι΄΄τρομοκρατικής υπηρεσίας μεταφέρθηκε επιτόπου πίσω στη Λάρισα, όταν ακόμη και ο εισαγγελέας και ανακριτής επέμεναν για την παραμονή του στον Κορυδαλλό κάνοντας λόγο μέχρι και αυτοί για ειδική μεταχείριση του Σταθόπουλου από τα πάνω. Η απόφαση είχε ήδη παρθεί από το υπουργείο.

Δεν μας κάνει εντύπωση η εκδικητικότητα στο πρόσωπο του συντρόφου μας .

Να σημειώσουμε, ήδη από τον Ιανουάριο η “αντι”τρομοκρατική έχει στα χέρια της τα εργαστηριακά αποτελέσματα των DNA , τα οποία δίνει μόλις 4 μέρες πριν και τα οποία επιβεβαιώνουν την αθωότητα του, αυτό που φωνάζει από την αρχή ο σύντροφος μας .

Η παρατεταμένη ομηρία του Σταθόπουλου στηρίζεται μόνο σε μία ψευδή κατάθεση , υπαγορευμένη από τις διωκτικές αρχές . Μη μπορώντας να στηρίξουν τις κατασκευασμένες κατηγορίες στο πρόσωπό του, στοχεύουν στην ψυχολογική εξόντωση του συντρόφου με κάθε τρόπο.

Eμείς δηλώνουμε ότι δεν θα τους αφήσουμε να κανιβαλίσουν τις ζωές μας .

Θα είμαστε στο πλευρό του συντρόφου μας μέχρι να πέσει η σκευωρία από το πρόσωπό του.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 09:00

ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ Β. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License