Πολιορκημένα σώματα ανάμεσα στα μπετά μέσα απο τις οπτικές κάμερων,διασχίζοντας τη καθημερινότητα με προσεχτικά αλλά τολμηρά βήματα με γνώμονα μια ηθική κατεργασμένη απο αρνήσεις.

Είμαστε παιδιά που ξύπνησαν απο τον κοινωνικό λήθαργο με όπλο την αλληλεγγύη στους αγωνιζομενους του κόσμου. Θέλοντας να γίνουμε ρωγμή που θα ενωθεί με άλλες καταστρέφοντας ένα σύστημα που πρεσβεύει την αδικία και τους ''θανάσιμους τραυματισμούς'' .

Έτσι επιλέξαμε την νύχτα της 7/7/2020 να τοποθετήσουμε τέσσερις εμπρηστικούς μηχανισμούς στην αντιπροσωπεία της ford του ομίλου Σφακιανάκη, με αποτέλεσμα να καούν τρία βανάκια και να διαλύθει η τζαμαρία. Ο στόχος διόλου τυχαίος δεν ηταν διότι ο συγκεκριμένος όμιλος εξοπλίζει τον κρατικό μηχανισμό με οχήματα, καθώς και ο χρόνος συμπίπτει με την εξέγερση στις Η.Π.Α την πατρίδα της ford.

Έτσι διαλέγουμε να είμαστε άρωμα απο νυχτολούλουδο που βουλώνει τα ρουθούνια της σαπίλας ,θέλοντας αυτή η μυρωδιά να σπάσει κάθε εξουσιαστική μύτη, να κλείσει κάθε στόμα που ξερνάει βόθρους, να κοψει κάθε χέρι που στρέφεται με ρατσισμό,ομοφοβία και σεξίσμο στα σώματα μας.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License