Γερμανία, Λειψία: Εμπρησμός οχήματος μεσιτικής εταιρείας

Εμπρησμός βαν μεσιτικής εταιρείας σε αλληλεγγύη με τη Liebig 34 και τους 3 απ’ το Παγκάκι του Πάρκου

post image

Γερμανία, Λειψία: Εμπρησμός οχήματος μεσιτικής εταιρείας

Εμπρησμός βαν μεσιτικής εταιρείας σε αλληλεγγύη με τη Liebig 34 και τους 3 απ’ το Παγκάκι του Πάρκου

Οι τελευταίες λίγες εβδομάδες έχουν στιγματιστεί από καταστολή σε όλη τη (γερμανική) επικράτεια, είτε πρόκειται για έρευνες στη Λειψία, τη Φρανκφούρτη, τη Βρέμη, είτε για τη Rigaer 94 (με τη μερική εκκένωση του μπροστινού κτιρίου). Για να καταστήσουμε ξεκάθαρο πως τα γεγονότα αυτά είναι αισχρά, πυρπολήσαμε ένα βανάκι της CG Group στη Λειψία, τη νύχτα της 15ης προς 16η Ιουλίου.

Παρότι η CG Group δεν ενεπλάκη στα κατασταλτικά μέτρα καθ’ εαυτά, αποτέλεσε παράγοντα των μαζικών εκτοπισμών και στη Λειψία και στον βόρειο τομέα του Φριντριχσάιν. Οι κινήσεις του κράτους δεν πρέπει να μένουν αναπάντητες!

Θέλουμε επίσης να δώσουμε και μια πρώτη γεύση για της αντιδράσεις που έπονται ενόψει της επικείμενης εκκένωσης της Liebig 34. Αν μας πάρετε τα σπίτια, θα ισοπεδώσουμε την πόλη · και στη Λειψία!

Φωτιά στο κράτος και σε όσους αναλαμβάνουν τη βρώμικη δουλειά του εκτοπισμού, όπως η CG! Δε θα νιώθετε ασφαλείς πουθενά!

Ας γίνει στάχτες τούτος ο κόσμος, ανοίγοντας χώρο για καινούργιους!

Ακόμη και μετά από έναν χρόνο · λευτεριά, αγάπη και δύναμη στους 3 απ’ το Παγκάκι του Πάρκου!

Αλληλεγγύη με τα υπό απειλή εγχειρήματα και με όσες και όσους πλήττονται απ’ τις εκκενώσεις!

Πηγή: Anarchists Worldwide

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License