Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αναρχικό Β.Σταθόπουλο στο Εφετείο Αθηνών(Λουκάρεως)

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ Β.ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ

post image

Ο αναρχικός σύντροφος Βαγγέλης Σταθόπουλος βρισκεται φυλακισμένος 9 μήνες στις φυλακές Λάρισας με κατασκευασμένα στοιχεία της ''αντι''τρομοκαρατικής και με βάση μια ψευδή κατάθεση υπαγορευμένη απο τις διωκτικές αρχές,λόγο τις συμμετοχής του στο αναρχικό κίνημα και τους αγώνες.

Την Πέμπτη 23/7 πέρναει για δεύτερη φορά μεσα σε λίγες μέρες απο ειδικό εφέτη ανακριτή οπου εκδικητικά τον μετέφεραν πίσω στις φυλακές Λάρισας μετά την 3ημερη προθεσμία που δικαιούταν και πήρε στις 17/7.

Η μεταγωγή αυτή σκοπό εχει την ψυχολογική εξόντωση του συντρόφου την μη επικοινωνία με τους δικηγόρους καθώς και να μην έχει πρόσβαση στην στημένη δικογραφία που του ''φωρτόνουν''.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ(ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ) ΩΡΑ 9.00

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ Β.ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ

Αναρχική ομάδα Bellini

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License