[Λιβαδειά] Ενημέρωση από την προβολή "Ο Ασκός του Αιόλου" και τη συζήτηση που ακολούθησε

Η περιβαλλοντική συνέλευση “Ανεμόμυλος” έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση, την ενημέρωση και την συνδιαμόρφωση δράσεων με την κοινωνία στην οποία ζούμε και αλληλεπιδρούμε, καθώς και με άλλες περιβαλλοντικές οργανώσεις, ομάδες, πρωτοβουλίες κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Βοιωτίας.

post image

Με αρκετή προσέλευση πραγματοποιήθηκε η θερινή προβολή του ντοκιμαντέρ “Ο Ασκός του Αιόλου” την Παρασκευή 24/7, ενώ ακολούθησε συζήτηση πάνω στο ζήτημα της "πράσινης ενέργειας" και των μύθων της.

Μετά το ενθαρρυντικό ξεκίνημα στοχεύουμε σε ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή, ενημέρωση και δραστηριοποίηση της τοπικής κοινωνίας πάνω στο ζήτημα των ΒΑΠΕ, από περιβαλλοντική-οικολογική και πολιτική, κοινωνική-ταξική, πλευρά. Παράλληλα καλούμε σε συμμετοχή στις εβδομαδιαίες ανοιχτές συνελεύσεις μας, για μια συλλογική διαδικασία συζήτησης, προβληματισμού και κινητοποίησης στην περιοχή μας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας κι επιμένουμε σταθερά κατά των μεγαλοεπενδυτικών περιβαλλοντοκτόνων σχεδίων κεφαλαίου και κράτους, καταδικάζοντας την παράλογη αυτή λαίλαπα εγκαταστάσεων και την καταστροφή του φυσικού χώρου.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

*Email επικοινωνίας: anemomylos@riseup.net

 

ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ (ανοιχτή περιβαλλοντική συνέλευση Λιβαδειάς)

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License