Παρεμβάσεις σε γειτονιές με συνθήματα ενάντια στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις

Είναι χρέος μας να σταθούμε απέναντι στην κρατική τρομοκρατία και στον φόβο που προσπαθούν να σπείρουν σε όσους-ες δεν υποδουλώνονται στα σχέδια τους και συνεχίζουν να αντιστέκονται ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα και την υπονόμευση των ζωών μας.

post image

Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις με συνθήματα σε διάφορες γειτονιές και πλατείες ενάντια στο χουντονομοσχέδιο που ψηφίστηκε εν μέσω μαζικών-δυναμικών κινητοποιήσεων στις 9/7 και αυτοσκοπό έχει την απαγόρευση κάθε διαδήλωσης που δεν θα έχει αδειοδοτηθεί και εγκριθεί από τους μπάτσους.

Με τα δεδομένα του νομοσχεδίου οι μπάτσοι έρχονται σε έναν επιτελικό ρόλο, που δεν είναι άλλος από του <<κουμανταδορου>>για το πως,που και πότε θα πραγματοποιείται μια διαδήλωση.Ουσιαστικά μας λένε πως για να βγεις στο δρόμο να διεκδικήσεις , να αγωνιστείς και να παλέψεις, θα πρέπει να φακελωθείς από το κράτος αλλιώς θα αναλαμβάνουν δράση οι ένστολοι δολοφόνοι και θα διαλύουν την κάθε συγκέντρωση.

Ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι η επίθεση που δέχτηκαν από τις δυνάμεις καταστολής αντιφασίστες-αντιφασίστριες στην Πλατεία Βικτωρίας την ώρα που πραγματοποιούνταν αντισυγκέντρωση ενάντια σε φασίστες που είχαν μαζευτεί με σκοπό να εκδιώξουν πρόσφυγες και μετανάστες απο την Πλατεία Βικτωρίας όπως πάντα σε άριστη συνεργασία με το κράτος και φυσικά απολαμβάνοντας την πλήρη νομιμοποίηση τους.

Το νομοσχέδιο αυτό έρχεται να συνεχίσει την γενικευμένη επίθεση του κράτους στο αναρχικό και ευρύτερο ανατρεπτικό κίνημα. Από τις φυλακίσεις αγωνιστών , τις εκκενώσεις καταλήψεων και τις παρακολουθήσεις μέχρι την αστυνομοκρατία στις γειτονιές και στο κέντρο της πόλης.Επίσης είναι πλέον εξόφθαλμο ότι ο κρατικός μηχανισμός ετοιμάζεται και παίρνει τα μέτρα του φοβούμενος φυσικά τυχών κοινωνικές εκρήξεις,μπροστά στο επερχόμενο νέο κύμα κοινωνικής και οικονομικής εξαθλίωσης που φαίνεται να είναι προ των πυλών.Η απάντηση μας θα πρέπει να είναι συνεχής και μαχητική και να δίνεται,με κάθε μέσο αγώνα.

Είναι χρέος μας να σταθούμε απέναντι στην κρατική τρομοκρατία και στον φόβο που προσπαθούν να σπείρουν σε όσους-ες δεν υποδουλώνονται στα σχέδια τους και συνεχίζουν να αντιστέκονται ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα και την υπονόμευση των ζωών μας.

ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ

Αναρχική ομάδα Bellini

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License