Ρουβίκωνας: Παρέμβαση με συνθήματα στην οικία του ξενοδόχου Καβαλλάρη

https://rouvikonas.gr/archives/4440

post image

Είχαμε αναφερθεί πριν από λίγες ημέρες στην ιδιότητα του αφεντικού που ειδικεύεται στην τέχνη του “μπράβου”, με αφορμή τον ξυλοδαρμό μιας υπαλλήλου που αρνήθηκε να δουλέψει 16 ώρες την ημέρα, στο Parnis Palace Hotel Suites στις Αχαρνές.

Η παρέμβασή μας στο ξενοδοχείο (https://rouvikonas.gr/archives/4414) ήταν μόνο η αρχή και ακολούθησαν απόψε τα συνθήματα στην οικία του ξενοδόχου Καβαλλάρη,”γνωστού επιχειρηματία της περιοχής” (γνωστού, προφανώς, για τις εργοδοτικές του αυθαιρεσίες και την τραμπούκικη συμπεριφορά του).

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Ρουβίκωνας

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License