Η Ελευθεριακή Ψηφιακή Βιβλιοθήκη βρίσκεται πλέον σε νέα ηλεκτρονική διεύθυνση.

https://manifestolibrary.noblogs.org

post image

Μετά τις πρόσφατες επιθέσεις από πλευράς κράτους εναντίον του server του espiv.net, στον οποίo επί χρόνια φιλοξενούνται πολλά blogs, μέσα σε αυτά και το εγχείρημα της βιβλιοθήκης μας, αποφασίσαμε την μετακόμιση του υλικού σε νέα ηλεκτρονική διεύθυνση (https://manifestolibrary.noblogs.org).

Κατα την διάρκεια αυτής της διαδικασίας, το σύνολο του υλικού της βιβλιοθήκης επαναξιολογήθηκε και αναδιοργανώθηκε, έτσι ώστε η περιήγηση και ανάγνωση να είναι πιο λειτουργικές για το σύνολο των επισκεπτριών/ών. Αντίστοιχα το νέο mail επικοινωνίας είναι το : manifesto-library@riseup.net

Το προηγούμενο blog της ελευθεριακής ψηφιακής βιβλιοθήκης (https://manifesto-library.espivblogs.net) εξακολουθεί να λειτουργεί αλλά χωρίς να ανανεώνεται. Καλή ανάγνωση.

Διαχειριστική ομάδα της Ελευθεριακής Ψηφιακής Βιβλιοθήκης

30 Ιούλη 2020

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License