Καναδάς: Αναλήψεις ευθύνης για εμπρηστικές επιθέσεις

Εμπρησμός 7 οχημάτων της αστυνομίας στο συνεργείο SVPM | Εμπρηστική επίθεση στο αμάξι υπευθύνου φυλακής

post image

Καναδάς: Εμπρησμός 7 οχημάτων της αστυνομίας στο συνεργείο SVPM

Οι μπάτσοι είναι δολοφόνοι. Πυρπολήσαμε τα οχήματά τους. Μπορείς κι εσύ.

Χρησιμοποιήσαμε τρεις εμπρηστικούς μηχανισμούς: τετράγωνα πλαστικά μπουκάλια γεμισμένα σχεδόν κατά τα 3/4 με ένα μίγμα βενζίνας και λαδιού μηχανής. Χρησιμοποιήσαμε δυνατή κόλλα για να κολλήσουμε στο πλάι κάθε μπουκαλιού δυο ξέχωρα συσκευασμένα προσανάμματα (τα οποία μπορείς να τα βρεις σε μαγαζιά με είδη κάμπινγκ, με εργαλεία, ή σε σουπερμάρκετ).

Σε κάθε όχημα, τοποθετήσαμε από ‘να μπουκάλι στο πλάι του (με τα προσανάμματα προς τα πάνω), το σπρώξαμε κάτω απ’ το λάστιχό του, και ανάψαμε το προσάναμμα.

Επιλέξαμε μηχανισμούς που θα άναβαν πλήρως περίπου ένα λεπτό μετά την τοποθέτησή τους κάτω απ’ τα οχήματα. Θέλαμε να αυξήσουμε τις πιθανότητες να διαφύγουμε, και να μειώσουμε τις πιθανότητες να αφαιρεθούν για προληπτικούς λόγους.

Για έναν κόσμο δίχως την τάξη της αστυνομίας και της λευκής υπεροχής που υπερασπίζονται. Αλληλεγγύη με τους Μαύρους εξεγερμένους και με οποιαδήποτε περνά στην αντεπίθεση.

– Αναρχικές/Αναρχικοί

Πηγή: mtlcounterinfo

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Καναδάς, Μόντρεαλ: Εμπρηστική επίθεση στο αμάξι υπευθύνου φυλακής

Τη νύχτα της 11ης Ιούλη, πυρπολήθηκε το Volvo που ανήκει στον Vince Parente, μπροστά απ’ το σπίτι του στην Ste-Thérèse. Ο Vince Parente μόλις πρόσφατα έλαβε τον τίτλο του προσωρινού αναπληρωτή υπουργού στο Υπουργείο Δημοσίας Ασφαλείας. Πέραν τούτου του χρίσματος, είναι ο αναπληρωτής επικεφαλής-γενικός στο Τμήμα Σωφρονιστικών Υπηρεσιών στην περιοχή του Μόντρεαλ. Με πιο ξεκάθαρα λόγια, είναι το αφεντικό των δεσμοφυλάκων στο Bordeaux και στο Rivière-des-Prairies στο Μόντρεαλ.

Προτού ανελιχθεί στις βαθμίδες, αρχίνησε την καριέρα του ως αξιωματικός δικαστικής επιτήρησης και στη μεταφορά κρατουμένων στα παρόν τους, έπειτα έγινε αναπληρωτής δεσμοφύλακας στη φυλακή του Bordeaux, μετά αναπληρωτής δεσμοφύλακας στη φυλακή Leclerc στη Laval, και αργότερα δεσμοφύλακας στη φυλακή St-Jérôme.

Αυτό το κάθαρμα, απ’ την αρχή της καριέρας του, κερδοσκοπεί απ’ τον εγκλεισμό και την εξαθλίωση χιλιάδων ανθρώπων.

Τούτη η φλόγα αποτελεί σινιάλο αλληλεγγύης σε όλους τους κρατουμένους και τις οικογένειές τους. Οι συνθήκες στις φυλακές ήταν εξ αρχής αισχρές, και έχουν χειροτερεύσει απ’ την έναρξη της πανδημίας. Όχι μόνο οι δεσμοφυλάκοι μεταδίδουν τον ιό στους κρατουμένους, αλλά οι τελευταίοι κλειδαμπαρώνονται 24/7, σχεδόν δίχως καθόλου επισκεπτήρια και δυνατότητα για τηλεφωνήματα.

Με φταίξιμο του Vince Parente, μεταξύ άλλων, πέθανε ο Robert Langevin από αμέλεια και έλλειψη φροντίδας εντός των τειχών της φυλακής του Bordeaux, μες στον Μάη. Ο Vince Parente είναι ένας δολοφόνος αξιωματούχος, ο οποίος, όπως και πολλοί άλλου, έχει απομακρυνθεί και αδιαμφισβήτητα δουλεύει απ’ το σπίτι του τούτες τις μέρες. Ευελπιστούμε η φωτιά αυτή να τον επαναφέρει στην πραγματικότητα.

Πηγή: mtlcounterinfo

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License