Ιταλία: Ενημερώσεις για έγκλειστα συντρόφια

Αποφυλακίστηκε ο Peppe (Giuseppe Sciacca) | Αποφυλακίστηκε ο Manu (Manuel Oxoli) | Ποινή φυλάκισης λόγω αλληλεγγύης (15 Ιούλη 2020) | Ενημέρωση για τη συντρόφισσα Francesca Cerrone (Επιχείρηση ”Bialystok”)

Ιταλία: Ενημερώσεις για έγκλειστα συντρόφια

Αποφυλακίστηκε ο Peppe (Giuseppe Sciacca)

Ενημερωθήκαμε τελικά πως αποφυλακίστηκε ο φίλος και σύντροφός μας, Peppe, ο οποίος είχε συλληφθεί με την κατηγορία της οργάνωσης επιθέσεων με δέματα-βόμβες.

Στις 17 Ιουνίου, το Εφετείο έκανε δεκτό το αίτημά του και έριξε τις κατηγορίες, με αποτέλεσμα τα υλικά να μη θεωρούνται εκρηκτικά, αλλά πυροτεχνήματα. Την προηγούμενη Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε επανεξέταση, και ο Peppe αποφυλακίστηκε. Πλέον είναι ελεύθερος και δίχως περιοριστικούς όρους.

Πηγή: Act For Freedom Now

Αποφυλακίστηκε ο Manu (Manuel Oxoli)

Είναι επίσημο.

Ο MANU ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ.

Έπειτα απ’ τη σημερινή δικαστική απόφαση, στις 23/7/2020, η οποία επαναπροσδιόρισε σημαντικά την προηγούμενη καταδίκη, μόλις έφτασαν τα νέα πως ο Manu είναι πλέον και επίσημα ελεύθερος.

Ένα μεγάλο ευχαριστό σε όλους τους ανθρώπους, ατομικότητες, ομάδες, συλλογικότητες, που έδειξαν αλληλεγγύη και εγγύτητα σε αυτόν και στον Juan, όπως επίσης και στα συντρόφια και την οικογένεια του Manuel.

Επιτέλους έφτασε στο τέλος της τούτη η άθλια υπόθεση.

Μας εξοργίζει το γεγονός πως, αν εξ αρχής είχε ληφθεί μια απόφαση σαν τη σημερινή, ο φίλος και σύντροφός μας δε θά ‘χε ξοδέψει ούτε μια μέρα στη φυλακή. Πάραυτα, επιβεβαιώνεται πλήρως πως η δικαιοσύνη δε βρίσκεται στα δικαστήρια του νομικού συστήματος. Τα μέρη αυτά αναπαράγουν μονάχα την κυρίαρχη τάξη, τους κανόνες και τα προνόμια που στηρίζουν δαύτη την τάξη πραγμάτων, η οποία συχνά καταστέλλει τους καλύτερους ανθρώπους, εκείνους που προσπαθούν να λευτερωθούν, όπως επίσης και τα άτομα που είναι μαζί τους.

Είναι πολύ μακριά από τούτα τα μέρη εκεί όπου γνωριζόμαστε, συναντιόμαστε και ανακαλύπτουμε ξανά ο ένας την άλλη, εκεί όπου θα ξαναβρεθούμε.

Δίπλα στον Manu, τον Juan, και όλους όσους κυνηγούν δικαιοσύνη και λευτεριά για τους καταπιεσμένους.

Πηγή: Act For Freedom Now

Ποινή φυλάκισης λόγω αλληλεγγύης (15 Ιούλη 2020)

Σήμερα, στις 15 Ιούλη 2020, ανακοινώθηκε η πρωτόδικη απόφαση ενάντια στην Boba, η οποία κατηγορείται πως άναψε φωτιά που φούντωσε στη φυλακή La Vallette στο Τορίνο, στις 11 Φλεβάρη 2019, έπειτα από χαιρετισμούς στα μπόλικα συντρόφια που είχαν συλληφθεί έπειτα απ’ την εκκένωση της Κατάληψης Asilo.

Για μία ακόμη φορά, η δικαστική διαδικασία αποφάσισε μόνη της, κωφεύοντας μπρος στις αποδείξεις και τα δεδομένα που θέτουν υπό αμφισβήτηση όχι μόνο το ότι η πράξη που εξετάζεται ήταν εμπρησμός, αλλά επίσης και τον τρόπο ταυτοποίησης ενός δράστη. Η απόφαση ήταν παραδειγματική: 4 χρόνια για εμπρησμό. Μια προειδοποίηση για όλες εκείνες κι εκείνους που μαζεύονται αλληλέγγυα έξω από δαύτα τα αναθεματισμένα τείχη, μια επίθεση στην ίδια την αλληλεγγύη!

Φωτιά στις φυλακές

Λευτεριά σε όλες και όλους

Cassa antirep delle Alpi Occidentali

Πηγή: Act For Freedom Now

Ενημέρωση για τη συντρόφισσα Francesca Cerrone (Επιχείρηση ”Bialystok”)

Η Francesca εκδόθηκε στην Ιταλία. Ενημερωθήκαμε απ’ τους δικηγόρους πως, έπειτα από μια μεταγωγή στη φυλακή Soto del Real στη Μαδρίτη, η Francesca έφτασε αεροπορικώς στο Fiumicino σήμερα, και πως μεταφέρεται στη φυλακή της Latina. Ήδη τα νέα έχουν διαδοθεί στα media, και λένε πως έφτασε ήδη στη Latina.

Francesca Cerrone C.C. di Latina Via Aspromonte 118 04100 Latina Italy

Οι διευθύνσεις για να στείλετε στα υπόλοιπα συντρόφια που συνελήφθησαν στα πλαίσια της επιχείρησης ”Bialystok” παραμένουν ίδιες:

Nico Aurigemma C.C di Terni Strada delle Campore 32 05100 Terni Italy

Claudio Zaccone CC di Siracusa Strada Monasteri 20 Contrada Cavadonna 96014 Siracusa Italy

Flavia Di Giannantonio C.C di Roma Rebibbia Via Bartolo Longo, 72 00156 Rome Italy

Roberto Cropo N° d’écrou : 1010197 Maison d’arrêt de Fresnes 1, allée des Thuyas 94261 – Fresnes Cedex (France)

Πηγή: Act For Freedom Now

Μεταφράσεις: Δ.Ο. Ragnarok

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License