Προβολές στον κήπο για όσες/όσους ξεμείναμε στην Αθήνα [Αργυρούπολη]

Κυριακή 9/8 και Παρασκευή 14/8

post image

Το τελευταίο διάστημα, εν μέσω μιας συνθήκης που απαιτεί την αποξένωση και την εξατομίκευση προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα σημείο στις γειτονιές μας που σε σταθερή βάση μπορούμε να συναντηθούμε, να συζητήσουμε , να δούμε ταινίες, να ακούσουμε μουσική, να πιούμε μπύρες. Χωρίς εισιτήριο, χωρίς τραπεζοκαθίσματα να καταπατούν πεζοδρόμια και πλατείες, μακριά από τις εκμεταλλευτικές σχέσεις των μαγαζιών. Από εμάς για εμάς.

Αύγουστος λοιπόν και για 2 ακόμα απογευματόβραδα μαζευόμαστε στον κήπο του Υποστέγου.

Κυριακή 9/8 - Μποέμικη Ζωή (1992, 103') του Άκι Καουρισμάκι

Τρείς απόκληροι καλλιτέχνες στο Παρίσι γίνονται φίλοι και αντιμετωπίζουν τις απανωτές δυσκολίες της επιβίωσης με αλληλεγγύη, συντροφικότητα και μια αβάσταχτη ελαφρότητα.

Παρασκευή 14/8 - Ο Ανθρωπάκος (1978, 122') του Μάριο Μονιτσέλι

Ο Τζιοβάνι Βιβάλντι είναι ένας δημόσιος υπάλληλος με μικροαστική συμπεριφορά, νοοτροπία και επιδιώξεις. Ένα τραγικό γεγονός θα φέρει στο προσκήνιο τον καταπιεσμένο, εξουσιαστικό και βίαιο εαυτό του.

Το στέκι ανοίγει στις 20:00 - Οι προβολές στις 21:00

Την Παρασκευή 14/7 θα ακολουθήσει bar οικονομικής ενίσχυσης του στεκιού!

Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Αργυρούπολης Υπόστεγο | 25ης Μαρτίου 38 ypostego.wordpress.com | ypostego@espiv.net

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License