Ενα πολύ ενδιαφέρον άρθρο έχει η Capital για το ποιος παίρνει εκατομμύρια από τις τράπεζες  κι αντί να τα αξιοποιούν τα κάνουν...Porsche και σκάφη αναψυχής

Χθες μητέρα 2 παιδιών η Ελένη Τσιούλη στην Πλίχνη Θεσσαλονίκης έλαβε κατασχετήριο μετά από ολιγοήμερη απουσία της

Για άλλη μια φορά το φασιστικό κράτος αποφασίζει ως άλλος δήμιος το ποιος έχει δικαίωμα στη ζωή και ποιος όχι, ποιος μπορεί να κλέβει τον κόπο εργασίας σου και να κυκλοφορεί με Porsche και γιωτ.

Για άλλη μια φορά η καπιταλιστική νομεγκλατούρα της εξουσίας αποφασίζεινα "διαγράψει" έναν άνθρωπο με τις αήθης, απάνθρωπες αποφάσεις της.

Και θ' αναφέρω ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ότι η Μαρέβα Μητσοτάκη είναι μέτοχος σε εταιρεία fund που θέλουν να σφετεριστούν την περιουσία του κοσμάκη.

Το link του Capital

https://www.capital.gr/epixeiriseis/3472933/oi-porsche-tis-creta-farms-kai-to-daneio-tis-etep?amp=true

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License