Γερμανία, Βερολίνο: Εμπρησμός οχήματος της Dussman Security

Τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή (13/14 Αυγούστου), πυρπολήσαμε ένα όχημα της Dussman σε έναν υπαίθριο χώρο στάθμευσης της Norma στην Pankow, ευελπιστώντας ν’ αρπάξει ακόμα ένα τουλάχιστον απ’ τα πολυτελή αμάξια που ήταν παρκαρισμένα δίπλα του.

post image

Γερμανία, Βερολίνο: Εμπρησμός οχήματος της Dussman Security

Τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή (13/14 Αυγούστου), πυρπολήσαμε ένα όχημα της Dussman σε έναν υπαίθριο χώρο στάθμευσης της Norma στην Pankow, ευελπιστώντας ν’ αρπάξει ακόμα ένα τουλάχιστον απ’ τα πολυτελή αμάξια που ήταν παρκαρισμένα δίπλα του. Το ότι αυτό κατέληξε με ένα σύνολο 6 ή 7 οχημάτων καμμένων (αμφιλεγόμενες οι ενημερώσεις) είναι ότι καλύτερο.

Ως εταιρεία security, η Dussman έχει ξεκάθαρα αποτύχει, όχι όμως μονάχα τούτη τη φορά. Θα θέλαμε επιπλέον να ευχαριστήσουμε για την αλληλεγγύη τους γειτόνους, που ήταν τόσο βαθύτατα αραχτοί μες στην υγρασία και τη ζέστη, και που, προφανώς, παρά το γεγονός πως ήταν η πρώτη βδομάδα μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές, είπαν ν’ αφήσουν το όχημα να καεί. Την Παρασκευή, η Dussman-Schalk μπορούσε να συνεχίσει τον ύπνο της αντί να βγει παγανιά για τη συνήθη τρισάθλια δραστηριότητά της.

Με την επίθεση αυτή, παίρνουμε μέρος στο ήδη δημοσιευμένο κάλεσμα για τη Syndicat! Σε αλληλεγγύη με όλα τα απειλούμενα εγχειρήματα εντός κι εκτός Βερολίνου!

Κάτω τα χέρια απ’ την αντίσταση!

Πηγή: Anarchists Worldwide

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License