To πολιτικό-οικονομικό σκέλος της δεθ, θα γίνει κανονικά. Δηλαδή και το εμπόριο θα γίνει κανονικά και ο πρωθυπουργος της χώρας θα μιλήσει. Άρα οι όποιες φήμες περι ακύρωσης είναι για τα μάτια του κόσμου. Προσπαθούν μ'αυτόν τον τρόπο να αποτρέψουν το ξέσπασμα κοινωνικής οργής(να μη βγει ο κόσμος στους δρόμους) και να δείξουν οτι είναι προσεκτικοί με το θέμα του κορονοιού. Άλλαξαν το όνομα από δεθ helexpo σε thessaloniki helexpo forum και νομίζoυν θα μας ξεγελάσουν. Έχουν το θράσος και λένε οτι θα το μεταφέρουν μια εβδομάδα αργότερα για να "δημιουργηθεί ένα φόρουμ υψηλών αξιώσεων'. Έτσι το πανηγυράκι τους θα γίνει από την Παρασκευή 11 εώς την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου. Η επίσκεψη του πρωθυπουργού θα γίνει στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου. Επαγρύπνηση...

από Συντροφική ενημέρωση 07/09/2020 6:46 μμ.


Το σάββατο (την ημέρα της δεθ) στις 7 η ωρα στο λευκό θα υπάρξει εθνικιστική μάζωξη.

1)Υπάρχει ένα κάλεσμα που λέει "όχι σε άλλο lockdown" (στα εμβόλια, στις μάσκες, κάτω τα χέρια απο τα παιδία μας κτλ). Διοργάνωση Ελληνικός Λαός (εδώ γελάμε)

2)-Δεύτερο κάλεσμα είναι με τίτλο "όχι στο αφανισμό του κλάδου διασκέδασης" (το διοργανώνουν ιδιοκτήτες μαγαζιών και εθνίκια)

Ιντερνετικά καλέσματα φαντάσματα-κράχτες ( από δυο-τρια άτομα), που προσπαθούν σε θολά νερά να μαζέψουν κόσμο. Τα συγκεκριμένα τα προωθούν οι "ενωμένοι μακεδόνες"

3)Τελευταίο είναι το κρυφό κάλεσμα του κασιδιάρη (Εγτπ). Δια στόματος γνωστού μέλους του κόμματος "συγκέντρωση των φίλων του κομμάτος θα πραγματοποιηθεί την ημέρα της Δεθ, το κάλεσμα δεν γνωστοποιήτε απο φόβο αντισυγκέντρωσης).

Οι συγκεντρώσεις θα στηριχθούν από τις γνωστές εθνικιστικές γκρουπες.

Τώρα, απο πλευράς κράτους

α) Ντεμπούτο της "Ομάδας Δράσης" θα έχουμε στη δεθ (Δίκυκλη ομάδα, που δημιουργήθηκε κυρίως για την καταστολή των διαδηλώσεων. Μάλλον δε θα ονομαστούν ομάδα δράσης, το περίεργο είναι οτι θα έχουν περισσότερες αρμοδιότητες από την αντίστοιχη ομάδα της αθήνας). Μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις θα υπάρχουν στη θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικές μετακινήσεις από άλλους νομούς έχουν γίνει ήδη. Μη ξεχνάμε και τη δημιουργεία της "ομάδας σύλληψης" που δημιουργήθηκε πέρσι, ακριβώς τέτοια εποχή. Επίσης ο πρωθυπουργός θα εξαγγείλει 17 χιλιάδες προσλήψεις στο στρατό.

Την επανασύσταση της ομάδος Σίγμα θέλει να φέρει η ελλας. Καγκούρικη αστυνομική ομάδα του 1995 με γρήγορα αμάξια (κορυφαία μοντέλα αυτοκινήτων υψηλων αποδοσεων). Διαλύθηκε το 2000. Είχαν όλο τον εξοπλισμο ενός περιπολικού, ενώ τα "τζιμάνια" που οδηγούσαν τα αμάξια είχαν προκαλέσει πολλά ατυχήματα

β)Νέο υπερκοριό εκατομμυρίων ευρω αγόρασε το κράτος (ανάμεσα στον καινούριο εξοπλισμό που απέκτησε η ελας). Το νεό πολλαπλό σύστημα παρακολούθησης θα ξεπερνάει το προηγούμενο κοριό, καθώς θα ξεπερνάει κατά πολύ την ακτίνα των 20 χιλιομέτρων.

γ)Τριήμερη άσκηση με την ονομασία "στρόφιγγα", έκανε η ελλας, θυμίζοντας μας τις εποχές του 2010-2011, με τις ασκήσεις καταστολής ενάντια σε διαδηλωτές που γινόταν σε διάφορα στρατόπεδα. Ποιος δε θυμάται την προσπάθεια που έγινε μέσα σε στρατόπεδα, ωστέ να δημιουργηθεί τεχνητή βροχή, για να αποτρέψει τον κόσμο να κατέβει στο δρόμο. Σύμφωνα με την ίδια την ελας, αυτό που την προβληματίζει είναι το σενάριο μιας μεγάλης διαδήλωσης παράλληλα με μικρές διάσπαρτες πορείες και οι ξαφνικές συγκεντρώσεις.

ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΣΤΕ, ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

από α 08/09/2020 10:13 πμ.


Τελικά, Ο Ηλίας Κασιδιάρης στην Θεσσαλονίκη – Σάββατο 12/9 - 6.30μμ Ομιλία στο άγαλμα του Μεγάλου Αλέξανδρου και πορεία στο Βελλίδειο.

Επίσης, ενημερωτικά, οι φασίστες θέλουν να είναι την ημέρα έναρξης της σχολικής χρονιάς έξω από τα σχολεία, προφανώς με εθνικιστική-ψεκασμένη ρητορική.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License