Θεσσαλονίκη-Ανάληψη ευθύνης

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση σε όχημα του διπλωματικού σώματος στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, το βράδυ της Τρίτης 18 Αυγούστου, ως μια πρώτη αντανακλαστική ενέργεια επιθετικής αλληλεγγύης και απάντησης στα σχέδια της κρατικής καταστολής.

Τα ξημερώματα της 17ης Αυγούστου, ένστολα σκουπίδια εισβάλλουν και εκκενώνουν την κατάληψη Terra Incognita. Κατάσχουν εξοπλισμό και υλικοτεχνικές υποδομές, μέσα σε ένα ξέφρενο πανηγύρι κρατικής τρομοκρατίας και μιντιακού οχετού. Όμως οι συντρόφισσες και οι σύντροφοι της κατάληψης με ψηλά το κεφάλι μας δείχνουν το δρόμο του αγώνα και όχι τη νίκη του κρατισμού και της νεοφιλελεύθερης κατασταλτικής στρατηγικής: τα κτίρια ανακαταλαμβάνονται. Οι δομές ξαναχτίζονται. Οι σχέσεις και οι ζυμώσεις που συντελούνται μέσα σε αυτά δεν μπορούν ποτέ να κατασταλούν από κανένα κράτος, κανέναν μπάτσο και καμία εξουσία…

Η κατάληψη Terra Incognita στα 17 χρόνια παρουσίας και δράσης, γράφει με μεγάλα γράμματα στο βιβλίο της ιστορίας τη λέξη Συνέπεια. Και η υπεράσπιση τόσο της κατάληψης, όσο και των συντρόφων πόυ βρίσκονται στο στόχαστρο της καταστολής αυτό το διάστημα είναι αδιαπραγμάτευτο επαναστατικό καθήκον όλων μας. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση σε όχημα του διπλωματικού σώματος στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, το βράδυ της Τρίτης 18 Αυγούστου, ως μια πρώτη αντανακλαστική ενέργεια επιθετικής αλληλεγγύης και απάντησης στα σχέδια της κρατικής καταστολής. Βρισκόμαστε σε πόλεμο και η αλληλεγγύη μας είναι όπλο που έχει τη σφαίρα στη θαλάμη.

Αλληλεγγύη στην κατάληψη Terra Incognita

Δύναμη σε όσες και όσους υπερασπίζονται την αδιαλλαξία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας…

Αναρχικές/οι

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License