Αλληλεγγύη και Δύναμη στον αγώνα των Πολιτικών Κρατουμένων, συντροφισσών και συντρόφων από τη Τουρκία


post image

Αλληλεγγύη και Δύναμη στον αγώνα των Πολιτικών Κρατουμένων, συντροφισσών και συντρόφων από τη Τουρκία

Συντρόφισσες και Σύντροφοι Πολιτικοί Κρατούμενοι από τη Τουρκία που κρατούνται στις ελληνικές φυλακές εδώ και καιρό βρίσκονται σε κυκλική Απεργία Πείνας σε Αλληλεγγύη με τους απεργούς πείνας στη Τουρκία και τον αγώνα τους για ελευθερία έκφρασης και δικαιοσύνη, ενάντια στην καταπίεση και τη φίμωση που το τουρκικό καθεστώς επιβάλλει στους αγωνιστές και τους λαούς της Τουρκίας: τους Δικηγόρους του Λαού Ebru Timtik και Aytaç Ünsal, και τους πολιτικούς κρατούμενους Ebru Timtik και Aytaç Ünsal, μέλη του επαναστατικού συγκροτήματος Grup Yorum. Ενώ πρόσφατα με την Aπεργία Πείνας μέχρι θανάτου είχαν καταλήξει άλλοι 3 σύντροφοι στην Τουρκία: η Helin Bölek, ο İbrahim Gökçek, μέλη του επαναστατικού συγκροτήματος Grup Yorum και επίσης ο σύντροφός τους Mustafa Koçak.

Στις συντρόφισσες και του συντρόφους που κάνουν Απεργία Πείνας στην Ελλάδα το κράτος απαντά –και όχι για πρώτη φορά– εκδικητικά, με εισβολές αστυνομικών οργάνων στα κελιά τους –πριν από λίγο καιρό– και εκδικητικές έρευνες σε κελιά. Με πιο πρόσφατη αυτή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19/8/20 στο κελί της Hazal Secer Απεργού Πείνας, σήμερα στην 22η ημέρα, και της συντρόφισσας Harika Kizilkaya.

Στεκόμαστε Αλληλέγγυοι στους Απεργούς Πείνας σε Ελλάδα και Τουρκία

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ

από τη Γ΄πτέρυγα των γυναικείων φυλακών Ελαιώνα-Θήβας-Πόλα Ρούπα

και από τη Δ΄πτέρυγα φυλακών Δομοκού-Νίκος Μαζιώτης

μέλη του Επαναστατικού Αγώνα

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License