Καλαμάτα: Επίθεση στον Μιχαλολιάκο

Στις 24/08 πραγματοποιήσαμε επίθεση στον Μιχαλολιάκο και τους μπράβους του που διάλεξαν να κάνουν διακοπές στην Καλαμάτα. Κρατάμε το δημόσιο χώρο καθαρό από ναζί και να εύχονται να μην τους ξαναπετύχουμε πουθενά στην πόλη μας.

Σήμερα ήταν μια πολύ ζεστή μέρα στην Καλαμάτα. Ήταν αυτό το καυτό βράδυ που ο Γ.Γ. της Χ.Α. Νίκος Μιχαλολιάκος αποφάσισε να απολαύσει τα σουβλάκια της πόλης μας σε τοπική ψησταριά. Καθώς το φασιστοπαρεάκι λουζόταν στον ιδρώτα αναγνωρίσαμε την ανάγκη τους για άμεση ενυδάτωση και τους προσφέραμε απλόχερα 20 ιπτάμενα μπουκαλάκια νερό.

Αντιφαστική Ομάδα Υδατοπτώσεων

Υ.Γ.1: Ελπίζουμε τα γεμάτα μπουκάλια που πέτυχαν στη μάπα τον Μιχαλολιάκο να μην (;) αφήσουν μόνιμα σημάδια στο πρόσωπο του ναζισμού στην Ελλάδα.

Υ.Γ.2: Μην αμελείτε να ενυδατώνεστε και να δείχνετε στο φασισμό ότι είναι ανεπιθύμητος πάντα και παντού.

Κάλυψη της δράσης από καθεστωτικό: https://messinia24.gr/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%8D-%CE%BA/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License