Το βράδυ της Κυριακής 30/8 επιτεθήκαμε στην οικία του Στέφανου Τσονακίδη, προκαλώντας εμπρησμό στο αυτοκίνητό του. Ο εν λόγω φασίστας είναι γνωστός εδώ και χρόνια για τη δράση του στην Πάτρα, παλαιότερα υπήρξε μέλος της Χρυσής Αυγής, ενώ σήμερα δηλώνει πως συμμετέχει στο κόμμα του Η. Κασιδιάρη. Τον τελευταίο καιρό, μαζί με άλλα ακροδεξιά καθίκια, έχει συγκροτήσει ακροδεξιά ψεκασμένη γκρούπα, ονόματι "Πάτρα όλοι μαζί", η οποία αναπαράγει ρατσιστικό και φασιστικό οχετό ενώ πρόσφατα προσπάθησε να δημιουργήσει ρατσιστικό επεισόδιο εναντίον μεταναστών στη γειτονία Μποζαΐτικα.

Στην Πάτρα, εδώ και χρόνια έχουν στηθεί αντιφασιστικά αναχώματα και έχουν δοθεί αγώνες με πολύμορφα χαρακτηριστικά, αποτέλεσμα των οποίων ήταν να μην καταφέρει να στεριώσει κανένα ακροδεξιό σκουπίδι. Στο σήμερα, με τους ολοένα εντεινόμενους διακρατικούς ανταγωνισμούς, που ο εθνικιστικός χώρος προσπαθεί να βρει πάτημα μέσω των "ελληνοτουρκικών", μέσα από επιθέσεις σε μετανάστες στον Έβρο και στα νησιά του Β. Αιγαίου, αλλά ακόμη και με μέσα από ψεκασμένες συνομωσιολογίες ενάντια στο 5G και τον κορωνοϊό, ξεκαθαρίζουμε πως δε θα επιτρέψουμε να ξανασηκώσει κεφάλι κανένας φασίστας.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της παραπάνω επίθεσης σαν μια πρώτη επιθετική κίνηση, καθιστώντας σαφές πως ο αγώνας ενάντια στους παρακρατικούς φασίστες θα διεξαχθεί με κάθε δυνατό κινηματικό μέσο και τρόπο. Και ο αγώνας αυτός είναι κομμάτι του συνολικότερου αγώνα απέναντι σε κράτος και κεφάλαιο, σε μια εποχή που η λεηλασία της ζωής μας συνεχίζεται με την επίθεση στις κοινωνικές αντιστάσεις, την καταστολή, την απαγόρευση των πορειών, τις εκκενώσεις των καταλήψεων, την οικονομική εξαθλίωση και την αδιάκοπη επίθεση στους από τα κάτω.

 

ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΙΑ ΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ

 

Αναρχικές/Αναρχικοί

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License