[Α.Π.Θ.] Πανό αλληλεγγύης στην κατάληψη Terra Incognita

Την Τετάρτη 26 Αυγούστου αναρτήσαμε πανό αλληλεγγύης στην κατάληψη Terra Incognita στην πλατεία Χημείου από την πλευρά της Εθνικής Αμύνης.

post image

Το πρωί της 17ης Αυγούστου πραγματοποιείται εισβολή των μπάτσων στην κατάληψη Terra Incognita, με σκοπό την εκκένωση της όπου και αφαιρούν υλικό εξοπλισμό, αρχεία, είδη πρώτης ανάγκης για πρόσφυγες και κρατούμενες όπως και υλικοτεχνικά μέσα, προσωπικά και συλλογικά αντικείμενα.

Έτσι, την Τετάρτη 26 Αυγούστου αναρτήσαμε πανό αλληλεγγύης στην κατάληψη Terra Incognita στην πλατεία Χημείου από την πλευρά της Εθνικής Αμύνης.

Στα απελευθερωμένα απο τον εχθρό εδάφη, η θεωρία που γίνεται πράξη ποτέ δεν καταστέλλεται παρά δημιουργεί το αέναο το συνεχές του αγώνα ενάντια στην εξουσία και τους θεσμούς της, κι εμείς είμαστε μια στιγμή του.

ελεύθερο κοινωνικό ραδιόφωνο 1431AM

~συλλογική έκφραση στο μολυσμένο αέρα της πόλης~

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License