Φόρο τιμής στη μάρτυρα Ivana Hoffmann στα 25α γενέθλιά της

Μετάφραση από το κινηματικό μέσο ANF - https://anfenglishmobile.com/news/tribute-to-martyr-ivana-hoffmann-on-her-25th-birthday-46350 - Φόρο τιμής στην κομμουνίστρια - διεθνίστρια μάρτυρα του MLKP Ivana Hoffmann στα 25α γενέθλιά της

post image

Φόρο τιμής στη μάρτυρα Ivana Hoffmann στα 25α γενέθλιά της

H μαχήτρια του MLKP Ivana Hoffmann, με το κωδικό όνομα Avaşin Tekoşin Güneş, έπεσε μάρτυρας σε σύγκρουση με μισθοφόρους του ISIS στην πόλη Til Temir της Rojava στις 7 Μαρτίου του 2015. Τα 25α γενέθλια της εορτάστηκαν στο μνήμα της.

ANF ​​DUISBURG Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020, 10:33

H μαχήτρια του MLKP Ivana Hoffmann έπεσε μάρτυρας στις 7 Μαρτίου του 2015 στον πόλεμο ενάντια στους μισθοφόρους του ISIS. Τιμήθηκε στο μνήμα της με αφορμή τα 25α γενέθλιά της.

Οι σύντροφοί της και η κουρδική κοινότητα επισκέφτηκαν το μνήμα της Ιβάνα Χόφμαν και άφησαν γαρίφαλα.

Η Hoffmann γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 1995 στο Emmerich της Γερμανίας.

Αφού άναψαν κεριά και απόθεσαν γαρίφαλα στο μνήμα της, πραγματοποιήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμή της Ιβάνα Χόφμαν και όλων των μαρτύρων στον αγώνα ενάντια στον φασισμό και τον ιμπεριαλισμό.

Σε μια σύντομη ομιλία, τονίστηκε ότι η αξιοπρεπής ζωή της Χόφμαν καθώς και η συμβολή της στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας είναι παράδειγμα προς μίμηση και θα μείνει αλησμόνητη.

https://1649452211.rsc.cdn77.org/vod/01.09.2020_Emerich_ivana-Hoffmann-mezari-basinda-anildi_1.mp4

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License