Αλληλεγγύη στον Ηλία Γκ.

Αλληλεγγύη σε Η. Γκ. που δικάζεται την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στις 9πμ, κτίριο 3, της Ευελπίδων επειδή αντέδρασε στον χλευασμό μπάτσων στην περιοχή των Εξαρχείων.

Την Παρασκευή δικάζεται ο Ηλίας Γκ. επειδή αντέδρασε στον χλευασμό μπάτσων στην περιοχή των Εξαρχείων.

Οι συγκεκριμένοι μπάτσοι άρχισαν να κοροϊδεύουν τον Ηλία όταν απλά πέρασε από μπροστά τους. Από αυτά που του είπαν, κατάλαβε ότι ο χλευασμός έγινε "λόγω" της εμφάνισής του, ως ανοιχτά ομοφυλόφιλου ατόμου.

Η ήρεμη, λεκτική αντίδραση του Ηλία προκάλεσε τον ερχομό του ανώτερου μπάτσου και συνεπακόλουθα την σύλληψή του.

Συνελήφθη επειδή υπερασπίστηκε τον εαυτό του, το πως επιθυμεί να είναι και να φέρεται. Ενόχλησε τους μπάτσους γιατί απλά δεν συμμορφώθηκε με τα πρότυπα της πατριαρχίας. Θα τονίσουμε εδώ ότι η πατριαρχία καταπιέζει, παραβιάζει, βιάζει και σκοτώνει.

Και θα το ξαναπούμε. Η πατριαρχία καταπιέζει, βιάζει και σκοτώνει.

Μάλιστα, κάθε λογής καταπιεστές σεξιστές επισφραγίζονται από τους κρατικούς φρουρούς (μπάτσους), τους ίδιους τους κρατικούς μηχανισμούς (δικαστήρια) και τον καπιταλισμό, ουσία του οποίου είναι η καταπίεση ανθρώπου από άνθρωπο.

Το κράτος φροντίζει να μην ξεχάσουμε την πανταχού παρουσία του στους δρόμους μας, στους δρόμους της γειτονιάς των Εξαρχείων. Θέλει οι μπάτσοι να είναι εκεί για να θυμίζουν και να αναπαράγουν τον σάπιο κόσμο της μιζέριας, της καταπίεσης, της εκμετάλλευσης και της εξατομίκευσης.

Εμείς στεκόμαστε ενάντια και..πετάμε κόντρα. Κόντρα σε κράτος, μπάτσους, φασίστες, ομοφοβικούς, ρατσιστές, σεξιστές.

Είμαστε μαζί με οποιαδήποτε στέκεται αξιοπρεπώς υπερασπιζόμενη τα πιστέυω της για έναν ελεύθερο κόσμο.

Μέχρι να είμαστε ελεύθερες όλες!

Αλληλεγγύη στον Η. Γκ. που δικάζεται την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στις 9πμ, κτίριο 3, της Ευελπίδων.

Αναρχική ομάδα Iter impia

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License