[Χανιά] Ανταπόκριση από συγκέντρωση αλληλεγγύης στη Rosa Nera στην Αγορά


post image

Κατά τις 12 παρά ο κόσμος από τη συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Κανεβαρό (περίπου 150- 200 άτομα) έκανε μίνι πορεία με συνθήματα αντιμπατσικά και αλληλεγγύης στις καταλήψεις μέσα από την παλιά πόλη καταλήγοντας Αγορά. Εκεί κλείστηκε για λίγο συμβολικά ο δρόμος και στη συνέχεια στήθηκε μικροφωνική. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε άτομο που έβγαζε φωτογραφίες τα άτομα που συμμετείχαν στη συγκέντρωση, ο οποίος απεδείχθη -και παραδέχτηκε- ότι ήταν μπάτσος, εισπράτοντας τα δέοντα.

Η συγκέντρωση εκτυλίσσεται κανονικά, μοιράζονται κείμενα της Rosa Nera, ενώ περισσότερος κόσμος συνεχίζει να καταφθάνει.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, οι συλληφθέντες αφήνονται με πλημμελήματα.

Υπάρχει κάλεσμα για συνέλευση στις 6 μμ (αυστηρά) στο πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών

Ακολουθούν φωτογραφίες

Θα υπάρξει και πιο αναλυτική ανταπόκριση

Εικόνες:


Αυτή την ώρα γίνεται πορεία που ξεκίνησε πριν ένα τέταρτο από τη συγκέντρωση στην πλ. Αγοράς με συμμετοχή γύρω στα 600 άτομα. (θα ακολουθήσει εκτενέστερη ενημέρωση και υλικό)

Ενώ θα ακολουθήσει συνέλευση στης 18:00 (αυστηρά) στο πάρκο ειρήνης και φιλίας των λαών.

Έπειτα στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί πορεία με αφετηρία την πλατεία δημοτικής αγοράς.

https://apatris.info/ekkenosi-tis-katalipsis-rosa-nera/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License