Ιωάννινα | Δράσεις αλληλεγγύης στις καταλήψεις

Την Πέμπτη 03/09 πραγματοποιήθηκε από την κατάληψη Αντιβίωση, την κατάληψη στέγης Acta et Verba και Σαχίνη 3, καθώς και συντρόφισσες/-ους, κατάληψη του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ιωαννίνων, καθώς και παρέμβαση στο γραφείο του διοικητή του Νοσοκομέιου Χατζηκώστα Σπύρο Δερδεμέζη, ως ένδειξη αλληλεγγύης και στήριξης των καταλήψεων.

post image

Την Πέμπτη 03/09 πραγματοποιήθηκε από την κατάληψη Αντιβίωση, την κατάληψη στέγης Acta et Verba και Σαχίνη 3, καθώς και συντρόφισσες/-ους, κατάληψη του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ιωαννίνων ως ένδειξη αλληλεγγύης στις καταλήψεις Terra Incognita και Libertatia στη Θεσσαλονίκη.

Το ίδιο πρωί, προχωρήσαμε σε παρέμβαση στο γραφείο του διοικητή του Νοσοκομείου Χατζηκώστα Σπύρο Δερδεμέζη, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση του κτιρίου της κατάληψης Αντιβίωση, με σκοπό να του κάνουμε σαφές πως όποια εκκένωση γίνει στην πόλη δεν θα μείνει αναπάντητη. Ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είναι αυτοί που διατάζουν, αυτοί που υπογράφουν και αυτοί που εκτελούν τις εκκενώσεις, όπως ξέρουμε και που θα τους βρούμε. Όσο και αν θέλουν να μας τρομάξουν απειλώντας μας, όπως πολύ προκλητικά έκανε ο Δερδεμέζης αναφερόμενος στις σχέσεις του με τη "νύχτα", είμαστε εδώ για να τους θυμίζουμε πως τζάμπα χαλάνε το σάλιο τους.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ TERRA INCOGNITA ΚΑΙ LIBERTATIA ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ROSA NERA ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ.

Κατάληψη Αντιβίωση, Κατάληψη στέγης Acta et Verba, Κατάληψη στέγης Σαχίνη 3, συντρόφισσες/-οι.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License