Στα πλαίσια πλέον της κατασταλτικής εκστρατείας που εξαπέλυσε το κράτος είχαμε και την εκκένωση της κατάληψης Rosa Nera στα Χανιά. Η επίθεση στην τάξη μας αποτελεί βασικό κομμάτι των προληπτικών κινήσεων κράτους και κεφαλαίου για τη διατήρηση της εξουσίας τους. Ενώ συνέχεια ερχόμαστε αντιμέτωποι με την εντεινόμενη εκμετάλλευση κουβαλώντας στις πλάτες μας και την σχιζοφρένεια της πανδημίας. Η ανάγκη για συσπείρωση και αντίσταση μεγαλώνει. Απέναντι στην φτώχεια και καταστολή η μόνη απάντηση βρίσκεται στους κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες. Δεν μπορούν να μας φοβίσουν και τρομοκρατήσουν. Η κάθε κατάληψη που κλείνει μας γιγαντώνει περισσότερο. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε απέναντι στο κράτος και ενάντια στην αδικία και ανισότητα. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΣΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΓΔΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License