Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, στις 7μ.μ., καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση στην ΑΣΟΕΕ. Η συνέλευση καταλήψεων, συλλογικοτήτων, διεθνιστών/ριών, μεταναστών/ριών, αλληλέγγυων μετά από απολογισμό συνεχίζει κανονικά και φέτος την λειτουργία της. Κεντρικό θέμα αποτελεί η υπεράσπιση των καταλήψεων αλλά και όλοι εκείνοι οι αγώνες και που ανοίγονται στην διαδικασία από τα συμμετέχοντα άτομα.

Καλούμε ακόμα μια χρονιά σύντροφους και συντρόφισσες/@ για συμμετοχή στην διαδικασία, για ενίσχυση των δράσεων και των περιεχομένων της. Με σεβασμό και συντροφικότητα, χωρίς παραβιαστικές, σεξιστικές και υποτιμητικές πράξεις και συμπεριφορές, φτιάχνουμε ένα έδαφος κατάλληλο για να αντισταθούμε από κοινού στην ολομέτωπη επίθεση που δεχόμαστε αναρχικές/οι/@ αγωνιστές/τριες/@, οι δομές και τα εγχειρήματά μας και το σύνολο των καταπιεσμένων και εκμεταλλευόμενων.

Αλληλεγγύη στις καταλήψεις!

Αγώνας ενάντια στο κράτος και το κεφάλαιο!

*Το θέμα "για τον Οκτώβρης μήνας αλληλεγγύης στην κατάληψη Terra Incognita και κάθε κατειλλημένο έδαφος", όπως και η "υπεράσπιση των κατειλημμένων Προσφυγικών" εμπεριέχονται στην ατζέντα της Πέμπτης.

από Κοινότητα Καταλήψεων Κουκακίου 09/09/2020 5:53 μμ.


Τα θέματα για ΤΕΡΡΑ και ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ εμπεριέχονται στην ατζεντα της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, της ανακοινωμένης συνέλευσης που αναφέρεται πιο πάνω.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License