[Βίντεο] Μόρια: Μπάτσοι έριχναν ασφυξιογόνα σε παιδιά και ηλικιωμένους καθώς προσπαθούσαν να ξεφύγουν απ’ τη φωτιά

(Τις πρώτες ώρες της Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου)

Video: https://www.youtube.com/watch?v=xYUwNV-0oJw

Αδιανόητες και πάλι σκηνές εκτιλύχθηκαν στη Μόρια από μπάτσους (ΜΑΤ ), οι οποίοι έριχναν με όπλο ασφυξιογόνα στους μετανάστες, ανάμεσα τους πολλά παιδιά και ηλικιωμένοι, τη στιγμή που προσπαθούσαν να ξεφύγουν ανάμεσα από δυο πύρινα μέτωπα αριστερά και δεξιά του δρόμου, μετά από τις δύο νέες πυρκαγιές που ξέσπασαν στο hotspot της Μόριας, καταστρέφοντας ό, τι είχε απομείνει όρθιο από τη χθεσινή φωτιά.

Λόγω των νέων πυρκαγιών σε δύο διαφορετικά σημεία, όσοι και όσες είχαν απομείνει στα αποκαΐδια του hotspot της Μόριας, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν ξανά το χώρο και να τρέξουν να βρουν καταφύγιο είτε προς το κοντινό χωριό Παναγιούδα είτε προς τη Μυτιλήνη, όπου, ενώ οι πυρκαγιές έκαιγαν αριστερά και δεξιά του δρόμου, τους σταμάτησαν τα ΜΑΤ σε μπλόκο με κλούβες και άρχισαν να τους ρίχνουν χημικά, αναγκάζοντας τους να γυρίσουν πίσω προς τις φωτιές.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License