Ξεκίνησε πριν μία περίπου ώρα στα Χανιά η πορεία αλληλεγγύης στη Rosa Nera με ανάλογη συμμετοχή κόσμου με το προηγούμενο Σάββατο. Προηγήθηκε καλλιτεχνικό δρώμενο. Υπάρχει η αίσθηση ότι και πάλι έχουν μαζευτεί αστυνομικές δυνάμεις από όλη την Κρήτη, αλλά παρόλα αυτά για την ώρα η παρουσία ΜΑΤ είναι σχετικά διακριτική. Εντοπίστηκαν διμοιρίες σε κομβικά σημεία. Η πορεία πέρασε από τα γραφεία της Ντόρας Μπακογιάνη.

Πολύ δυνατός παλμός. Σημερινά συνθήματα που ξεχωρίζουν “Το λόφο, το λόφο τον έχουμε εμείς και όχι ο Μητσοτάκης και τα ΜΑΤ- εισαγγελείς” “Ο λόφος, ο λόφος ανήκει στο λαό και όχι στο μαλάκα τον πρωθυπουργό”

Ασφαλιτομάνι σε κάποια σημεία, παρών και ο διοικητής.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εντοπιστεί λίτες με καδρόνια πίσω από τους μπάτσους.

Προ ολίγου η πορεία βρισκόταν Δασκαλογιάννη.

(3 μ.μ.): η πορεία μετά από μία στάση στη Δασκαλογιάννη όπου φωνάχτηκαν αντιμπατσικά συνθήματα σε διμοιρία, με παλμό και δυναμικά, καταλήγει σιγά σιγά στην Αγορά.

Θα ακολουθήσει υλικό και περαιτέρω ενημερώσεις

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License