Ανάληψη Ευθύνης Θεσσαλιονίκη

ανάληψη ευθύνης για σπάσιμο ATM τραπεζών σε ένδειξη αλληλεγγύης με τους συντρόφους Γ.Δημητράκη,Κ.Σακκά ,Δ.Συριανού που δικάζονται στις 16/9 για την απόπειρα απαλλοτρίωσης χρηματαποστολής στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης.

Στις 12/6/19, συλλαμβάνονται οι αναρχικοι Γ.Δημητράκης και Κ.Σακκάς μετά την απόπειρα απαλλοτρίωσης χρηματαποστολής στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Έπειτα από λίγο ακολούθει η σύλληψη της αναρχικής Δ.Συριανού, για την ίδια υπόθεση και η οποία θα αφεθεί ελευθερή με περιοριστικούς όρους.

Τις επόμενες μέρες αναδυκνέιεται η εκδικητικότητα του κράτους, αφου θα ακολουθήσουν ειδικές συνθήκες κράτησης και μεταγωγές σε φυλακές μακριά από τους τόπους κατοικίας των δύο συντρόφων.

Από τη μία ο Γ.Δημητράκης θα μεταφερθεί στο πειθαρχείο των φυλακών Κομοτηνής, οπού και θα παραμείνει για δύο μήνες, μέχρι τη μεταγωγή του στις φυλακές Δομοκού, ενώ ο Κ.Σακκάς θα στερηθεί το δικαίωμα στις άδειες και τις σπουδές, μέχρι που τα διεκδικεί μετά από απεργία πείνας.

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να αναλύσουμε τη δραστηριότητα και τον ρόλο των τραπεζών όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί από την πρω΄τη μέρα της ίδρυσής τους. Είναι αυταπόδεικτο πως οι νόμιμοι τοκογλύφοι του συστήματος ήταν και είναι εχθροί της κοινωνίας, όντας κολώνες του σάπιου καπιταλιστικού οικοδομήματος.

Κινηθήκαμε συνομωτικά και σπάσαμε τρία ATM τραπεζών.

Δυο στην οδό Παπάφη και ένα στην οδο Γρ.Λαμπράκη στην Τούμπα.

Κομματι του αγώνα μας και επιμέρους στόχος, η επίθεση με όλα τα μέσα εναντίον τους.

Δηλώνουμε απερίφραστα πως στεκόμαστε δίπλα στους συντρόφους και τη συντρόφισσα που δικάζονται την Τετάρτη 16/9

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ

Αναρχικοί

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License