Την Κυριακή 13/9 στο κέντρο της πολης εντοπίστηκε γνωστός φασίστας. Άμεσα σύντροφοι και συντρόφισσες κινητοποιηθηκαν και οδηγήθηκαν προς το μέρος του και αφού τον προσέγγισαν σε στάση αστικού ανέβηκαν μαζί του στο λεωφορείο. Ύστερα από έντονο διαπληκτισμό και χρήση της αναγκαίας βίας του έγινε ξεκάθαρο ότι τίποτα δεν μένει αναπάντητο οταν οι αρρωστημένες του ιδέες μολύνουν την πόλη της Κέρκυρας. Στη συνέχεια επιστρέφοντας οι σύντροφοι/ισσες προς το κτήριο της κατάληψης Αντινομιας αστυνομικές δυνάμεις τους/τις σταμάτησαν και αφέθηκαν ύστερα από εξακρίβωση στοιχείων.

Ούτε στην Κέρκυρα, ούτε πουθενά τσακίζουμε φασίστες σε πόλεις και χωριά

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License