Συγκέντρωση για την υπόθεση της απόπειρας απαλλοτρίωσης στο ΑΧΕΠΑ

Όσο υπάρχουν άνθρωποι που αγωνίζονται να γκρεμίσουν το τέρας του ολοκληρωτισμού, ο κόσμος της εξουσίας και της εκμετάλλευσης όλο και θα αποδυναμώνεται. Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Λευτεριά στους συντρόφους Γιάννη Δημητράκη και Κώστα Σακκά Αλληλεγγύη στη συντρόφισσα Δήμητρα Συριανού ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 09:00 Συλλογικότητα για τον Κοινωνικό Αναρχισμό «Μαύρο & Κόκκινο»

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους διωκόμενους για την απόπειρα απαλλοτρίωσης χρηματαποστολής στη Θεσσαλονίκη

Στις 12 Ιουνίου του 2019 συλλαμβάνονται σε επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας οι αναρχικοί Γιάννης Δημητράκης και Κώστας Σακκάς μετά από απόπειρα απαλλοτρίωσης χρηματαποστολής που ανεφοδίαζε το ΑΤΜ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Λίγη ώρα αργότερα συλλαμβάνεται σε κοντινό σημείο, για την ίδια υπόθεση, η αναρχική Δήμητρα Συριανού. Μετά από κάποιες μέρες κράτησης στη ΓΑΔΘ η συντρόφισσα αφήνεται ελεύθερη με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, ενώ οι δύο σύντροφοι προφυλακίζονται και μεταφέρονται στις φυλακές Νιγρίτας και Κομοτηνής. Μετά από πιέσεις του κινήματος αλληλεγγύης και δικές τους διαμαρτυρίες μεταφέρονται εκ νέου και βρίσκονται δέσμιοι μέχρι και σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού και Δομοκού.

Και οι τρεις σύντροφοι συμμετέχουν χρόνια, με επιμονή και συνέπεια στους αγώνες για την κοινωνική απελευθέρωση μέσα από τις τάξεις του αναρχικού κινήματος. Οι συνολικές επιλογές της ζωής τους έχουν κατατάξει ξεκάθαρα στο στρατόπεδο των καταπιεσμένων και των εκμεταλλευόμενων, δηλαδή στο δικό μας στρατόπεδο. Σε αυτήν την περίοδο που διανύουμε, όπου το δόγμα «Νόμος και Τάξη» αναβαθμίζεται σε μια ενιαία στρατηγική «Προληπτικής Αντιεξέγερσης» θα μας βρίσκουν πάντα απέναντι τους και δίπλα σε κάθε έναν που πλήττεται από το κράτος και τις μεθοδεύσεις του. Θα στεκόμαστε μαζί με όλους όσοι είναι αιχμάλωτοι στα χέρια του χειρότερου εχθρού μας. Στηρίζουμε τους συντρόφους, ώστε να μην επιτρέψουμε η ταξική δικαιοσύνη τους να επιχειρήσει την εξοντωτική μεταχείριση των συντρόφων για να ικανοποιηθούν η εκδικητική μανία της καταστολής και τα καθάρματα της αντιτρομοκρατικής που επιθυμούν να «παρουσιάσουν έργο».

Όσο υπάρχουν άνθρωποι που αγωνίζονται να γκρεμίσουν το τέρας του ολοκληρωτισμού, ο κόσμος της εξουσίας και της εκμετάλλευσης όλο και θα αποδυναμώνεται.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Λευτεριά στους συντρόφους Γιάννη Δημητράκη και Κώστα Σακκά

Αλληλεγγύη στη συντρόφισσα Δήμητρα Συριανού

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 09:00

Συλλογικότητα για τον Κοινωνικό Αναρχισμό «Μαύρο & Κόκκινο»

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License