Ο αναρχικός αντιφασιστικός αγώνας θα νικήσει. Πανό αλληλεγγύης στα 51 συντρόφια της αντιφασιστικής περιπολίας [ΑΘΗΝΑ]

Αναγνωρίζουμε την επίθεση στην αντιφασιστική περιπολία στην Θεσσαλονίκη, ως επίθεση στο σύνολο του αναρχικού αντιφασιστικού κινήματος, ως άλλη μία χείρα βοηθείας του κράτους προς τα φασιστικά μορφώματα.

post image

Την Τετάρτη 16/09 το βράδυ, πραγματοποιείται αντιφασιστική παρέμβαση από δεκάδες συντρόφους στην παραλία της Θεσσαλονίκης, η οποία δέχεται τηνεπίθεση δεκάδων μπάτσων όλων των ειδών, με αποτέλεσμα των τραυματισμό 2 συντρόφων και τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο, καθώς και την σύλληψη αλλων 51 οι οποίοι κρατούνται στα κρατητήρια της ΓΑΔΘ σε άθλιες συνθήκες. Την Πέμπτη 17/09, αναβαθμίζονται κάποιες γελοίες κατηγορίες τους σε κακουργήματα(σβήσιμο φασιστικών συμβόλων σε παγκάκια μετατράπηκεσε ''φθορά μνημείου''), ενώ εφαρμόζεται για πρώτη φορά ο νόμος περί διαδηλώσεων.

Εν μέσω υγιειονομικής κρίσης στον ελλαδικό χώρο, και στην αρχή της πιο σκληρής οικονομικής κρίσης του καπιταλιστικού συστήματος των τελευταίων δεκαετιών, το κράτος αναβαθμίζει τα κατασταλτικά τουεργαλεία εναντίον του αναρχικού και ευρύτερου ανατρεπτικού κινήματος.Μαζί με την εφαρμογή του νόμου πέρι καταστολής και διάλυσης των διαδηλώσεων εξοπλίζει τα σώματα ασφαλείας με οχήματα, εξάρτηση, χημικά.Είναι ξεκάθαρο πως προετοιμάζεται για εσωτερικό ''πόλεμο'' εναντίον όσων θα βγουν στους δρόμους αντιδρώντας στην εξαθλίωση και την υποβάθμιση των ζωών τους. Ταυτόχρονα στηρίζει και προστατεύει την οργάνωση φασιστικών μορφωμάτων όπως το ''Έλληνες ΓΤΠ'' του Κασιδιάρη, προετοιμάζοντας έτσι και τις νεοναζιστικές συμμορίες τις οποίες σε λίγο καιρό θα ''αμολύσει''στις γειτονιές.

Μόνη απάντηση στό ελληνικό παρακράτος ήταν και είναι οιαντιφασιστικοί σχηματισμοί του αναρχικού κινήματος, οι οποίες έχωσαν τα''τάγματα'' εφόδου, τους ΄''λοχίες'', και τους ''στρατηγούς'' των φασιστών στις τρύπες τους. Το ίδιο θα πράξουν και τώρα και όποτε χρειαστεί.Αναγνωρίζουμε την επίθεση στην αντιφασιστική περιπολία στην Θεσσαλονίκη, ως επίθεση στο σύνολο του αναρχικού αντιφασιστικού κινήματος, ως άλλη μία χείρα βοηθείας του κράτους προς τα φασιστικά μορφώματα.

 

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ/ΕΙΣΣΩΝ

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ 51 ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ-ΚΕΦΑΛΑΙΟ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ

-Ως μια ελάχιστη αντανακλαστική κίνηση αλληλεγγύης αναρτήσαμε πανό στην Πλ. πρωτομαγιάς στην Αθήνα.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License