Βόλος- ενημέρωση αντιφασιστική-αντικατασταλτική πορεία μνήμης στον Π.Φύσσα

Ούτε στον Βόλο, ούτε πουθενά- τσακίστε τους φασίστες σε πόλεις και χωριά !

post image

300 με 350 άτομα, ανταποκρίθηκαν στα καλέσματα για την αντιφασιστική αντικατασταλτική πορείας μνήμης στον Παύλο Φύσσα στην πόλη του Βόλου, ενώ στο μπλοκ της κατάληψης Ματσάγγου-Συντρόφισσες.οι (το κάλεσμα εδώ) συμμετείχαν περίπου 200 άνθρωποι κυρίως νεολαίοι, με κεντρικό πανό : ‘Ενάντια στον εκφασιμό και την καταστολή, οργάνωση και αγώνας σε κάθε περιοχή’. Παρά τον δύσκολο καιρό, εκατοντάδες κόσμος πορεύτηκε στους κεντρικούς δρόμους του Βόλου με δυνατό παλμό, σπρέι, κείμενα,και ασταμάτητα συνθήματα. Η παρουσία της αστυνομίας ήταν διακριτική με διμοιρία και μπουλούκι ασφαλητών σε πολύ μεγάλη απόσταση και εκτός οπτικού πεδίου. Το δρομολόγιο που ακολουθήθηκε ήταν μεγάλο και η πορεία είχε διάρκεια, ενώ έγινε και στάση έξω από το σπίτι του προσφάτως χαμένου συντρόφου Βασιλείου Μάγγου, που είχε βασανιστεί ένα μήνα πριν το θάνατο του από τα ένστολα καθάρματα, όπου και φωνάχτηκαν συνθήματα στην μνήμη του.

Ο εθισμός στον φόβο και την ανάθεση… ο δρόμος για την δυστοπία.

7 Χρόνια μετά δεν ξεχνάμε-δεν συγχωρούμε- Ο λαός δεν ξεχνά τους φασίστες τους κρεμά !

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License