Ανάληψη ευθύνης για σπασιματική παρέμβαση σε κατάστημα Lidl στην Αθήνα

Στις 15/09/2020 καταστρέψαμε τη πρόσοψη των Lidl στην περιοχή του Φαλήρου. Εντός ενός πλαισίου καλεσμάτων δράσεων, οι δράσεις μας ξεπερνούν το στενό χρονικό και εδαφικό πλαίσιο. Αυτοί προστατεύουν το κέντρο; Εμείς επιτηθόμαστε στο προάστια, απολαμβάνοντας τους ήχους των συναγερμών και την παραπλανητική σιωπή των ανθρώπινων μηχανών που ξεκουράζονται για μια ακόμη ημέρα ακατάπαυστης κατανάλωσης.

post image

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Terra Incognita για έναν Οκτώβρη αφιερωμένο στην αλληλεγγύη, την υποστήριξη της Terra Incognita και οποιουδήποτε άλλου κατειλημμένου χώρου που απειλείται από καταστολή, καθώς και στο κάλεσμα της Liebig34/Βερολίνο για μια εβδομάδα δράσεων τον Σεπτέμβρη , Στις 15/09/2020 καταστρέψαμε τη πρόσοψη των Lidl στην περιοχή του Φαλήρου. Η πρόσοψη αποτελούταν από δυνατά και ακριβά παράθυρα. Που βέβαια μπορεί για αυτούς να μην αποτελεί τη μεγαλύτερη οικονομική ζημιά αλλά για εμάς αποτελεί μια τακτική επιλογή την οποία μπορούμε να εφαρμόζουμε συχνά χωρίς μεγάλη δυσκολία.Εντός ενός πλαισίου καλεσμάτων δράσεων, οι δράσεις μας ξεπερνούν το στενό χρονικό και εδαφικό πλαίσιο. Αυτοί προστατεύουν το κέντρο; Εμείς επιτηθόμαστε στο προάστια, απολαμβάνοντας τους ήχους των συναγερμών και την παραπλανητική σιωπή των ανθρώπινων μηχανών που ξεκουράζονται για μια ακόμη ημέρα ακατάπαυστης κατανάλωσης.Οι λόγοι επίθεσης σε supermarket έχουν ήδη ειπωθεί σε μια προηγούμενη επίθεση στην ίδια αλυσίδα supermarket καθώς και σε άλλες παρεμβάσεις όπως.Μπορεί το κράτος με την βοήθεια των μπάτσων να εκκενώνει τις καταλήψεις αλλά η παρέμβαση μας θα γίνεται συνεχώς αισθητή μέσα στην βαρετή μητρόπολη, μετατρέποντας την σε νεκροταφέια καμμένων αμαξιών, σπασμένων βιτρίνων και επιθετικών graffities ενάντια στους αποστειρωμένους μας γείτονες.Με αυτόν τον τρόπο ανταποκρινόμαστε και συμμετέχουμε στα καλέσματα των κατειλλημένων και απειλούμενων ή εκκενωμένων μας χώρων. Και με αυτόν τον τρόπο υποστηρίζουμε κάθε αντιστεκόμμενο κομμάτι που καλεί σε επίθεση.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License