Στις 19/9, συντρόφισσες και σύντροφοι, συνάδελφοι και συναδέλφισσες, από τις ανατολικές συνοικίες της Αθήνας αποφασίσαμε να προπαγανδίσουμε την επερχόμενη απεργιακή κινητοποίηση του Σωματείου Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλων. Κινηθήκαμε στις γειτονιές Γούβα-Παγκράτι-Καισαριανή-Βύρωνα-Υμηττό με το μοτοπορειάκι μας να ταράζει για λίγο τα νερά των καταστημάτων. Μιλήσαμε με τους συναδέλφους/ισσες, μοιράσαμε την εφημερίδα του σωματείου ΡΕΛΑΝΤΙ, γεμίσαμε τους δρόμους και τις πλατείες τρικάκια. Τα αιτήματα της απεργίας μας είναι τουλάχιστον αυτονόητα μα πέρα για πέρα μακρινά για πολλούς εργαζόμενους/ες. Αυτή η δυσαναλογία είναι που μας εξοργίζει και μέχρι να αντιστραφεί θα μας βγάζει στους δρόμους. Δε ζούμε για να δουλεύουμε και δε ρισκάρουμε τίποτα προκειμένου να φτάσει ένα σουβλάκι, μία πίτσα ή ένα δέμα έξω από μία πόρτα. Τα συμφέροντα της τάξης μας είναι πάνω από όλα και σε καμία περίπτωση δεν είναι κοινά με αυτά των αφεντικών.

H δράση στηρίχθηκε από την κατάληψη Φιλολάου 99 όπου παράλληλα με την μοτοπορεία πραγματοποιήθηκε αφισοκόλληση αλληλεγγύης στην εκκενωμένη κατάληψη TERRA INCOGNITA, πατήθηκαν στένσιλ, κρεμάστηκαν πανό στις πλατείες και κολλήθηκαν αφίσες της απεργίας.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ COURIER, ΝΤΕΛΙΒΕΡΑ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΙΣ 8/10 ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙ ΚΟΥΤΙ αυτή τη μέρα είναι δικιά μας και τίποτα δε θα διανεμηθεί. Δεν παραγγέλνουμε, μαγειρεύουμε!

8 Οκτώμβριου 11:00πμ συγκεντρωνόμαστε στο πεδίον του Άρεως και στηρίζουμε την απεργιακή μοτοπορεία.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΟΧΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΔΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ

ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΩΡΕΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΜΜΕΝΕΣ

Πρωτοβουλία συντροφισών/συναδέλφων από τα Ανατολικά.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License