Σήμερα 21 9 στις 10 μμ ανεβενωντας την Βαλτετσίου στην γωνία με Χαριλάου Τρικούπη φορώντας μπλούζα acab και βλεπωντας την επιθετική πρόθεση των ματαδων έκανα πίσω αλλάζοντας κατεύθυνση ενώ με φωναζαν να πάω προς το μέρος τους .Στην συνέχεια πέρασαν στο απέναντι πεζοδρομιο δύο ματαδες στους οποίους ο ένας με τράβηξε βίαια να περάσω τον δρομο δίπλα από τις κλούβες τους όπου και με έσπρωξαν και με κόλλησαν στον τοίχο με πρόθεση να με χτυπήσουν τονίζοντας την σημασία της μπλουζας μου και ρωτώντας με να τους πω τι σημαίνει. Στην προσπάθεια της φίλης μου να τον χωρίσει από πάνω μου την τραβιξαν με δύναμη από το χέρι και από το χερούλι της τσάντας με αποτέλεσμα να σκιστεί .όταν καταλάβανε ότι μια περαστικη τράβαγε βίντεο την αναγκασανε να το σβήσει με δικαιολογία ότι απαγορεύεται να βιντεοσκοπουμε τις κλούβες .Συνέχισε προσαγωγή στο τμήμα Εξαρχείων όπου μεταφέρθηκα εγώ και η κοπέλα που βιντεοσκοπουσε, μετά από πλήρη έλεγχο στοιχείων αφεθηκαμε ελεύθεροι .Θέλουμε να καταδικάσουμε την κίνηση με αφορμή τον ψυχολογικό πόλεμο που υποστηκαμε και την καταπατηση των δικαιωμάτων μας.

ΟΣΟ Η ΧΟΎΝΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΣΥΝΕΧΊΖΕΙ ΜΕ ΑΜΕΊΩΤΟ ΡΗΘΜΟ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΆ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΏΝ ΜΑΣ. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License