post image

Οδεύοντας στο τέλος της πεντάχρονης ιστορίας μίας δίκης – από τις σημαντικότερες της μεταπολίτευσης – που κράτος, αστυνομία και δικαστές μαζί με τα ΜΜΕ έκαναν τα πάντα για να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να αποκρύψουν τα εγκλήματα μίας δολοφονικής συμμορίας νεοναζί που επί χρόνια δρούσε ανοικτά ως πολιτικό κόμμα δίπλα από την ελληνική αστυνομία με την πλήρη ανοχή κάθε κρατικού μηχανισμού.

Αλλά κανείς, ούτε ο φυρερίσκος της πρώην Μεσογείων, ούτε τα μούσκουλα των πρώην και νυν μπράβων του υπολόγιζαν στην δράση και την πίστη στην τελική νίκη του αντιφασιστικού κινήματος, των οργανώσεων του και του Μαχητικού Αντιφασισμού που μπόρεσαν τα προηγούμενα χρόνια να σπάσουν την περιβόητη τρομοκρατία των ταγμάτων εφόδου της συμμορίας και να τους πετάξουν έξω από την κοινωνία πίσω στον βόρβορο της ιστορίας.

Βήμα βήμα, κομμάτι κομμάτι δόθηκε η μάχη και κερδήθηκε! Σήμερα βλέπουμε τα απομεινάρια να εκλιπαρούν την χάρη των αφεντικών τους, να ψάχνονται στην σούπα των συνωμοσιολόγων πάντα στο περιθώριο της πολιτικής ζωής και της κοινωνίας. Δεν περιμένουμε από τα αστικά δικαστήρια του κράτους και της κυβέρνησης Μητσοτάκη να απονείμουν την μόνη ποινή αντάξια των φασιστών, ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ. Οι απεσταλμένοι δολοφόνοι της πλουτοκρατίας πάντα θα έχουν την υψηλή προστασία των πατρώνων τους. Γνωρίζουμε καλά την ιστορία από την εποχή των χιτών και των ταγματασφαλιτών.

Αλλά όπως όλα αυτά τα χρόνια σταθήκαμε φρουροί απέναντι σε κάθε προσπάθεια φασιστών και μπάτσων μέσα και έξω από τα δικαστήρια, έτσι και την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου θα είμαστε στο Εφετείο Αθηνών μαζί με χιλιάδες άλλους αντιφασίστες για μην δώσουμε περιθώριο στο δικαστήριο να βγάλει ποινές χάδι, όπως η εισαγγελική πρόταση άφησε να εννοηθεί.

Οι μάχες δεν έχουν τελειώσει. Η φασιστική απειλή μπορεί να ηττήθηκε και να πετάχτηκε και πάλι τον υπόνομο, αλλά έχουμε να δώσουμε ένα μακρύ και σπουδαίο αγώνα ενάντια στην ακροδεξιά. Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει ανοίξει ένα πόλεμο στην εργατική τάξη και την νεολαία. Μισθοί και δικαιώματα βρίσκονται σε συνεχή πίεση, η τρομοκρατία της επιδημίας εντείνεται, η επίθεση σε μετανάστες και πρόσφυγες εντείνεται, ο εθνικισμός και η πολεμοκαπηλεία χτυπάνε την πόρτα μας.

Θα σταθούμε απέναντι στην ΝΔ και τον αστισμό με κάθε τρόπο μέχρι τη τελική νίκη. Η 7 Οκτώβρη είναι μέρα συνέχισης του κομμουνιστικού αγώνα.

Κανείς να μην λείψει από το την αντιφασιστική συγκέντρωση την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 στις 9 π.μ. στο Εφετείο Αθήνας (λεωφ. Αλεξάνδρας)

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΦΥΣΣΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΜΑΝ!

ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

Αθήνα, 22/09/2020

Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License