Συγκέντρωση Καρδίτσα 21/9 - Καρδίτσα

Mέσα στην απόλυτη καταστροφή πραγματοποιήθηκε χθές 21/9 η συγκέντρωση για το Ζακ και τον Π.Φύσσα μιας και είχε αναβληθεί στις 18/9 λόγω σφοδρών καιρικών φαινομένων...

post image

Mέσα στην απόλυτη καταστροφή πραγματοποιήθηκε χθές 21/9 η συγκέντρωση για το Ζακ και τον Π.Φύσσα μιας και είχε αναβληθεί στις 18/9 λόγω σφοδρών καιρικών φαινομένων.Καιρικά φαινόμενα τα οποία έμελε να  καταστρέψουν ολόκληρη την πόλη και ολόκληρο το νομό.Η συγκέντρωση πέρα από τον αντιφασιστικό της χαρακτήρα δεν μπορούσε να μη σταθεί σε όλα αυτά που διαδραματίστηκαν τις τελευταίες μέρες .Ο κόσμος δεν ήταν αρκετός για τη συγκυρία και έδειχνε μουδιασμένος . Αναρτήθηκαν πανό κατα μήκος της λασπωμένης πλατείας και αρκεστήκαμε στην παραμονή μας στο χώρο .Εδώ να συμπληρώσουμε πως η παρουσία των μπάτσων ήταν αρκετή ακόμα και αυτή την ώρα .

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ,ΔΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ,ΖΑΚ ,ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΡΩΝ ,Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ, ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ / ΟΣΕΣ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License