Απεργία ναυτεργατών στο λιμάνι Πειραιά. Στηρίζουμε την απεργιακή φρουρά


post image

Η ΠΕΝΕΝ έχει εξαγγείλει 24ωρη απεργία στις 24 Σεπτεμβρίου με κύρια αιτήματα την εξασφάλιση της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, την άμεση αντιμετώπιση των εργασιακών και συνταξιοδοτικών προβλημάτων του κλάδου των ναυτεργατών και ουσιαστικές αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις. Και καλεί σε έμπρακτη συμπαράσταση του αγώνα των ναυτεργατών την ημέρα της απεργίας στο λιμάνι για τη υπεράσπιση της εργατικής τάξης απέναντι στην αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης και της εργοδοσίας.

Δεν θα αφήσουμε την κυβέρνηση της ΝΔ να περάσει την αντεργατική της πολιτική και την καταστολή και τα αφεντικά να τρομοκρατούν τους εργαζόμενους και να σπάσουν την απεργία. Η κυβέρνηση θα προσπαθήσει με ρατσισμό, καταστολή, εθνικισμό να ρίξει το βάρος της κρίσης στις πλάτες των εργαζομένων και να περισώσει τα πλούτη της πλουτοκρατίας. Θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο, κάθε επιδημία, κάθε απαγόρευση, κάθε σπίλωση. Απέναντι της θα ορθώσουμε τις δυνάμεις τη εργατικής αλληλεγγύης και του διεθνισμού.

Η ΟΡΜΑ σε συνεννόηση με την ΠΕΝΕΝ θα σταθεί στο πλευρό των απεργών και θα εμποδίσει κάθε προσπάθεια απεργοσπασίας των εφοπλιστών.

Όλοι στο λιμάνι του Πειραιά (απέναντι από τον ΗΣΑΠ) στις 5 το πρωί την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ

 

ΟΡΜΑ - Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

Εικόνες:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License