ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΜΑΝΔΡΑ

Ομάδα συντρόφων/ισσων έγραψε δεκάδες συνθήματα και πέταξε χιλιάδες τρικάκια τις προηγούμενες ημέρες στην Ελευσίνα και την Μάνδρας – Ειδυλλίας. Με αφορμή την συμπλήρωση 7 χρόνων από την δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα γεμίσαμε τους τοίχους στις πόλεις μας και συγκεκριμένα τα σχολεία των περιοχών με αντιφασιστικά συνθήματα. Μετά την μεγαλειώδη συγκέντρωση την Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη στο Κερατσίνι, ανανεώνουμε το ραντεβού μας στους δρόμους στις 7 Οκτωβρίου έξω από το εφετείο, που θα ανακοινωθεί η απόφαση για την δίκη της χρυσής αυγής. Καμία απόφαση δεν θα κατευνάσει την λύσσα μας, τον φασισμό θα τον τελειώσουμε στους δρόμους. ΥΓ. Τους τελευταίους Μήνες στην Μάνδρα Ειδυλλίας μια παρέα πιτσιρικάδων βάφει φασιστικά συνθήματα και σύμβολα στους τοίχους της πόλης. Μας είναι γνωστά όλα τα στοιχεία τους, και δεν θα υπάρξει άλλη προειδοποίηση στο μέλλον. Ο λόγος που υπάρχει προειδοποίηση είναι το νεαρό της ηλικίας τους. Την επόμενη φορά που θα δούμε έστω μισό φασιστικό σύμβολο, θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα οι ίδιοι αλλά κυρίως οι γονείς τους.

post image

Ομάδα συντρόφων/ισσων έγραψε δεκάδες συνθήματα και πέταξε χιλιάδες τρικάκια τις προηγούμενες ημέρες στην Ελευσίνα και την Μάνδρας – Ειδυλλίας.

Με αφορμή την συμπλήρωση 7 χρόνων από την δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα γεμίσαμε τους τοίχους στις πόλεις μας και συγκεκριμένα τα σχολεία των περιοχών με αντιφασιστικά συνθήματα.

Μετά την μεγαλειώδη συγκέντρωση την Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη στο Κερατσίνι, ανανεώνουμε το ραντεβού μας στους δρόμους στις 7 Οκτωβρίου έξω από το εφετείο, που θα ανακοινωθεί η απόφαση για την δίκη της χρυσής αυγής. Καμία απόφαση δεν θα κατευνάσει την λύσσα μας, τον φασισμό θα τον τελειώσουμε στους δρόμους.

ΥΓ. Τους τελευταίους Μήνες στην Μάνδρα Ειδυλλίας μια παρέα πιτσιρικάδων βάφει φασιστικά συνθήματα και σύμβολα στους τοίχους της πόλης. Μας είναι γνωστά όλα τα στοιχεία τους, και δεν θα υπάρξει άλλη προειδοποίηση στο μέλλον. Ο λόγος που υπάρχει προειδοποίηση είναι το νεαρό της ηλικίας τους. Την επόμενη φορά που θα δούμε έστω μισό φασιστικό σύμβολο, θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα οι ίδιοι αλλά κυρίως οι γονείς τους.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License