Ρουβίκωνας: Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς στην Καρδίτσα

Σαν Ρουβίκωνας ξεκινάμε άμεσα τη συλλογή τροφίμων & ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία και θα παραδοθούν τις επόμενες ημέρες στην Καρδίτσα. https://rouvikonas.gr/archives/4514

post image

Ο πρόσφατος κυκλώνας βρήκε, όπως πάντα, τον περίφημο “κρατικό μηχανισμό” πλήρως απροετοίμαστο, με αποτέλεσμα συνάνθρωποί μας σε διάφορες τοποθεσίες της Ελλάδας να μετρούν τις πληγές τους. Μεταξύ αυτών, οι πλημμυροπαθείς στην Καρδίτσα, που κάνουν έκκληση για βοήθεια.

Σαν Ρουβίκωνας ξεκινάμε άμεσα τη συλλογή τροφίμων & ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία και θα παραδοθούν τις επόμενες ημέρες στην περιοχή. Η παράδοση των ειδών γίνεται στο Κ*ΒΟΞ (Αραχώβης & Θεμιστοκλέους, Πλ. Εξαρχείων, 16:00 – 00:00) και στο Κοινωνικό Κέντρο Σκοπευτήριο (Ηρώς Κωνσταντοπούλου 16-18, Καισαριανή, 14:00 – 00:00).

Ενδεικτικά, συγκεντρώνουμε:

• Τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, κονσέρβες)

• Γάλα μακράς διάρκειας

• Λάδι

• Μπουκάλια νερού

• Είδη καθαρισμού & ατομικής υγιεινής

• Ρούχα, σεντόνια, κουβέρτες

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ

Ρουβίκωνας

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License