[Αθήνα] Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες/συλληφθείσες της πορείας προς Τουρκική Πρεσβεία

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους/στις 7 αγωνιστές και αγωνίστριες που συνελήφθησαν κατά την επίθεση της αστυνομίας στη διεθνιστική διαδήλωση προς την Τουρκική Πρεσβεία το απόγευμα της 25ης Σεπτεμβρίου. Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, Δικαστήρια Ευελπίδων, 11:30 π.μ.

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους/στις 7 αγωνιστές και αγωνίστριες από Τουρκία και Ελλάδα που συνελήφθησαν κατά την απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας στη διεθνιστική διαδήλωση προς την Τουρκική Πρεσβεία, πριν καν αυτή ξεκινήσει, το απόγευμα της 25ης Σεπτεμβρίου καλείται το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, στα Δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, στις 11:30 π.μ.

Οι συντρόφισσες και οι σύντροφοι, στις/στους οποίες/οποίους αποδίδονται πλημμεληματικές κατηγορίες, είναι καλά στην υγεία τους και παραμένουν κρατούμενες/οι στο Α.Τ. Συντάγματος μέχρι αύριο, οπότε και αναμένεται να περάσουν από ανακριτή και εισαγγελέα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License