Στις 23.9.20 συλλαμβάνονται οι σύντροφοι Π.Γ και Μ.Τ σε ξεχωριστά σημεία στην Αθήνα. Τα ξημερώματα της επόμενης μέρας εισβάλλουν στο σπίτι του Μ.Τ. στα Πετράλωνα όπου και συλλαμβάνουν την συντρόφισσα και συγκάτοικό του Ε.Μ.

Τα ΜΜΕ σε άγαστη συνεργασία με την "αντιτρομοκρατική" υπηρεσία προσπαθούν να συνδέσουν τις συλλήψεις αυτές με την επαναστατική οργάνωση ΟΛΑ και να τις παρουσιάσουν ως επιτυχία της ΕΛΑΣ στην εξάρθρωση της. Σενάρια που καταρρέουν καθώς η "αντιτρομοκρατική" παραδέχεται τη μη ύπαρξη στοιχείων παρά τις προσπάθειες των ΜΜΕ να δημιουργήσουν κλίμα και να δικάσουν εκ των προτέρων τους τρεις συντρόφους.

Τελικά οι σύντροφοι Μ.Τ. και Ε.Μ. κατηγορούνται για απλή οπλοκατοχή σε βαθμό πλημμελλήματος για τα δύο όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι τους και αφήνονται ελεύθεροι την επόμενη μέρα με απλούς περιοριστικούς όρους ο πρώτος και χωρίς περιοριστικούς όρους η δεύτερη.

Ο σύντροφος Π.Γ. αντιμετωπίζει την κατηγορία της "διακεκριμένης περίπτωσης κατοχής εκρηκτικών υλών και εκρηκτικών μηχανισμών με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους για διάπραξη κακουργήματος" σε βαθμό κακουργήματος για εκρηκτικά και σφαίρες που βρέθηκαν σε μια αποθήκη στο Κουκάκι. Τη Δευτέρα 28/9 περνάει από ανακριτή και εισαγγελέα προκειμένου να αποφασιστεί αν θα προφυλακιστεί.

Καλούμε σε συγκέντρωση τη Δευτέρα 28/9 στις 11 πμ στα δικαστήρια Ευελπίδων

Κράτος και κεφάλαιο οι μόνοι τρομοκράτες

Κανένας μόνος/η στα χέρια του κράτους Λευτεριά στον αγωνιστή Π. Γ.

Αλληλεγγύη στο συντρόφο Μ.Τ. και στη συντρόφισσα Ε.Μ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License