Ανταπόκριση από τη πορεία στις 25/9 ενάντια στη κρατική καταστολή

Ανταπόκριση από τη πορεία στις 25/9 που πραγματοποιήθηκε στις γειτονιές του Παγκρατίου μετά την εκκένωση της κατάληψης Φιλολάου 99 ενάντια στη κρατική καταστολή.

post image

Το πρωί της Παρασκευής 25/9 οι μπάτσοι εισβάλουν στη Κατάληψη Φιλολάου 99, ως πρώτη απάντηση πραγματοποιήσαμε συγκέντρωση δεκάδων συντρόφων - συντροφισσών και αλληλέγγυων, που στάθηκε απέναντι στις κατασταλτικές δυνάμεις, μαζί με τη γειτονιά. Το ίδιο απόγευμα καλείτε στο Άλσος Παγκρατίου πορεία ενάντια στην κρατική καταστολή. Στην πορεία συμμετείχαν εκατοντάδες κόσμου, από τη γειτονιά, συντρόφισσες σύντροφοι και αλληλέγγυα άτομα. Η πορεία είχε δυναμικό παλμό και, παρά τις τρομοκρατικές διμοιρίες των ΜΑΤ που ήταν παρατεταγμένες στις γειτονιές μας, ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε στην προαποφασισμένη διαδρομή.

Η μπατσοκρατία δεν έχει καμία θέση στις γειτονιές μας και η παρουσία τους έξω από την κατάληψη δεν θα γίνει ανεκτή. Στο δρόμο με τους αγώνες μας, τις πορείες, τις παρεμβάσεις και τις συνελεύσεις μας θα σπάσουμε τον τρόμο.

Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΙ ΕΞΩΣΕΙΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ!

Εικόνες:

από Συνέλευση κατοίκων Βύρωνα, Καισαριανής, Παγκρατίου - Κατάληψη Κ-14 27/09/2020 4:57 μμ.


post image

Ανταπόκριση από τη πορεία στις 25/9 που πραγματοποιήθηκε στις γειτονιές του Παγκρατίου μετά την εκκένωση της κατάληψης Φιλολάου 99 ενάντια στη κρατική καταστολή.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License