Άμεση απελευθέρωση του συντρόφου Π.Γ.-Κάλεσμα στα δικαστήρια της Ευελπίδων Δευτέρα 28/09.

Καλούμε όλο τον κόσμο που αγωνίζεται την Δευτέρα 28/09 στις 11.00 πμ, στα δικαστήρια της Ευελπίδων, να σταθούμε αλληλέγγυοι μέχρι την απελευθέρωση του συντρόφου Π.Γ.

Πέμπτη 24/09, συλλαμβάνονται απο τα καθάρματα της αντιτρομοκρατικής 2 σύντροφοι και 1 συντρόφισσα ενώ ταυτόχρονα στήνεται άλλο ένα χιλιό-παιγμένο τρόμοσόου από τα ΜΜΕ που λειτουργούν πλέον ως ξεκάθαρα υποχείρια του υπουργείου προ.πο. και των μπάτσων. Ενώ η κλασσική τρομοκασέτα παίζει ακατάπαυστα από σελίδες ''ενημέρωσης'' και δελτία ''ειδήσεων'', το κλίμα το οποίο επιχειρείται να στηθεί σε βάρος των συντρόφων καταρρέει, καθώς ο ένας σύντροφος και η συντρόφισσα αφήνονται ελεύθεροι την επόμενη μέρα.

Οι συλλήψεις των 2 συντρόφων και της συντρόφισσας εντάσσονται στην κατασταλτική εκστρατεία του κράτους εναντίον του αναρχικού και ευρύτερου κινήματος, των κοινωνικών ταξικών αγώνων αλλά και ευρύτερα της κοινωνικής βάσης. Στην επόχη που άνθρωποι πεθαίνουν από ισχυρές βροχοπτώσεις, που στοιβάζονται σε διαδρόμους νοσοκομείων απροστάτευτοι εν μέσω πανδημίας, στην αρχή της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης εδώ και δεκαετίες, σε μια προσπάθεια αντιστροφής του εχθρικού κλίματος εναντίον της, η κυβέρνηση της ΝΔ στρέφεται για άλλη μια φορά εναντίον του ''εσωτερικού εχθρού''. Εκκενώσεις καταλήψεων , διάλυση διαδηλώσεων, επιθέσεις στη νεολαία που γεμίζει τις πλατείες των πόλεων, υποβάθμιση και καταπίεση της κοινωνικής βάσης. Κορωνίδα της κατασταλτικής πολιτικής οι διώξεις αναρχικών με κατασκευασμένα κατηγορητήρια-υπόθεση Β. Σταθόπουλου, δίωξη 2 συντρόφων για επιθέσεις σε γραφεία της Χ.Α., δίωξη 4 για την υπόθεση σύντροφοι/ισσες, δίωξη των 2 στη θεσσαλονίκη,- οι οποίες ξεκάθαρα,αμιγώς έχουν ως βασικό στοιχείο την πολιτική ταυτότητα των διωκόμενων και την συμμετοχή τους στους κοινωνικούς-ταξικούς αγώνες.

Καταλήγει αυτός ο κύκλος σκευωριών της αστυνομίας εναντίον αγωνιστών στο τρομο-σόου των τελευταίων ημερών με τις συλλήψεις των 2 συντρόφων και της συντρόφισσας και της προσπάθειας εμπλοκής τους στην Ο.Λ.Α. από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, ακόμα και όταν η ίδια η αντιτρομοκρατική εγκατέλειψε την υπόθεση απο την Πέμπτη, λόγω ανύπαρκτων στοιχείων και του διαφαινόμενου ''φιάσκου''.

Καλούμε όλο τον κόσμο που αγωνίζεται την Δευτέρα 28/09 στις 11.00 πμ, στα δικαστήρια της Ευελπίδων, να σταθούμε αλληλέγγυοι μέχρι την απελευθέρωση του συντρόφου Π.Γ.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ Π.Γ.

ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Αναρχική ομάδα Bellini

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License